Стойчо към феновете: ЦСКА е жив и се нуждае от Вас повече от всякога!

„Бъдете единни, защото всички обичаме един отбор”, пише треньорът в специално обръщение

Стойчо към феновете: ЦСКА е жив и се нуждае от Вас повече от всякога!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова за подкрепа „червените” привърженици със специално обръщение на официалния сайт на тима, което Novsport.com публикува без редакторска намеса:

До привържениците на ЦСКА:

Уважаеми приятели,


любимият ни ЦСКА тръгна по нов път! Бъдете уверени, че и той води само напред и нагоре! Сигурен съм, че както и досега, ще го извървим заедно, постигайки целите, които са запазена марка на нашия отбор. Знам, че за всички нас ЦСКА е жизнено необходим така, както ни е нужен кислород. Водени от тази безрезервна любов, ние няма да оставим Клуба на произвола. Няма да допуснем да „виси“ в безтегловност. За това сте ни нужни Вие – отдадените на червената кауза привърженици! Вие сте будната съвест на ЦСКА. Вие сте пазителите на идеята. На историята. На успехите. Вие сте неразривна част от ЦСКА. С Вас се съобразяват всички, навсякъде.

Сега, ЦСКА се нуждае от Вас, повече от всякога. Предайте от нестихващата си енергия на футболистите. Заредете ги с нея. Бъдете единни, защото всички обичаме един отбор! Имаме една съдба! Обща е любовта ни, радостите и несгодите. Заедно сме. Едно цяло. И нямаме нужда от междуличностни борби и преследване на собствени каузи.

Скъпи момичета и момчета, дами и господа, приятели, в събота играем. ЦСКА има мач. Нашият отбор ще е на терена. Това е най-важното! Това е призванието ни! Елате на „Армията“ и скандирайте като един - мощно и непоколебимо за любимия отбор. ЦСКА е жив! Само това има значение. Ето защо не се подавайте на провокации! Не допускайте напрежение на трибуните!

Бъдете убедени, че ние правим всичко за ЦСКА, защото ЦСКА е всичко! И, за да сме достойни за тази велика публика. Публиката на ЦСКА. За Вас.

Горд съм, че сме заедно. Горд съм, че всички сме част от този величествен Клуб! Защото и аз като всеки един от Вас „Без ЦСКА не мога и миг да живея!“.


ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Стойчо Младенов, старши треньор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки