Сърбин подписа с ЦСКА

Неманя Милисавлиевич се разбра с "червените" и се обвърза с тях

Сърбин подписа с ЦСКА
Сръбският полузащитник Неманя Милисавлиевич подписа договор с ЦСКА, съобщи бъдещият изпълнителен директор Александър Тодоров.
 
За последно той беше в Лудогорец, с екипа на който записа 6 официални мача. Заради многото легионери Милисавлевич не успя да се наложи при шампионите. Но в ЦСКА явно са оценили качествата му.
 
Милисавлевич дойде в Разград през зимата от Рапид (Букурещ). Изгонен беше заради идването на Мишел Платини точно от ЦСКА. След като Нджонго Присо реши да отиде в румънския Петролул, се отвори място за чужденец.
 
28-годишният атакуващ халф започва своята кариера във ФК Рад, Сърбия, и по-късно през 2003 г. преминава в Раднички (Ниш). На 1 юли 2006 г. той е трансфериран в ОФК Београд. След една година, прекарана в сръбската столица, се премества в Македония и подписва договор с ФК Работнички, като бързо става една от звездите на отбора. Напуска след година и отива във ФК Вардар, където също е един от най-добрите. На 29 декември 2008 г. напуска Вардар и продължава своята кариера в Румъния с Васлуй. През сезон 2012/2013 играе за Рапид в Букурещ, където записва 18 мача, след което е взет от Лудогорец. Има 3 мача за националния отбор на Сърбия до 19-годишна възраст.
 

С „червените” вече парафираха Стоян Колев, Валентин Илиев, Емил Гъргоров, Апостол Попов, Рангел Абушев, а днес това трябва да стори и левият бек Джаксън Менди.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки