1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. ГАЛЕРИЯ: „Васил Левски” в очакване на Шампионската лига

ГАЛЕРИЯ: „Васил Левски” в очакване на Шампионската лига

Волфганг Щарк проведе натоварваща тренировка, а стадионът вече е брандиран с логото на Лигата на богатите

ГАЛЕРИЯ: „Васил Левски” в очакване на Шампионската лига
Арбитърът на двубоя Лудогорец – Базел - германецът Волфганг Щарк - и неговите помощници проведоха тренировка по време на пресконференцията на двамата треньори.

Реферите се готвеха много усилено, активно, съсредоточено, с видимо високо натоварване, предаде репортер на Novsport.com.
 
Щарк ще ръководи мач в България за първи път.






 
Арената на сблъсъка – стадион „Васил Левски” - пък вече е брандиран с всички лога и спонсори на УЕФА Шампионска лига, изчистен е и добре изглеждащ от разстояние. Пълно е с представители на европейската централа, като сърбин е главният координатор на мача. Разположени са камери навсякъде, които ще следят и трибуните, и около терена. Те директно обслужват УЕФА.





 
Информационното табло на съоръжението е сменено специално за двубоя, защото явно не отговаря на изискванията на УЕФА.

 
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев специално за Novsport.com сподели, че единственият стадион, който има лиценз за групите на Шампионската лига и Лига Европа, е националният. Бургас не отговаря на изискванията за групи на Лига Европа. Така стана ясно, че ако не успее да влезе в ШЛ, Лудогорец ще играе двубоите си от Лига Европа също на „Васил Левски”.



 

В 18:15 ч Базел проведе своята официална тренировка, която бе открита само в първите 15 минути. От 20:30 ч е заниманието на Лудогорец.