1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Левски без Гаджев в Бургас (+ВИДЕО)

Левски без Гаджев в Бургас (+ВИДЕО)

Пламен Илиев и Кевин Бру се връщат в групата за мача срещу Черноморец

Левски без Гаджев в Бургас (+ВИДЕО)

Българският национал Владимир Гаджев няма да играе срещу Черноморец в събота. Това стана ясно, след като наставникът на тима Славиша Йоканович определи група от 18 футболисти за срещата от деветия кръг на първенството.

Двубоят е утре от 20:00 часа на стадион „Лазур” в Бургас, ала в него участие няма да вземе един от ключовите играчи на „сините”.

Капитанът игра болен при успеха с 4:0 над Пирин (Гоце Делчев) за Купата на България, след като усети проблема сутринта преди мача, но стисна зъби и излезе титуляр. В отсъствието на контузените Кевин Бру, Станислав Ангелов и Стефан Велев, “сините” просто нямаха алтернатива за вътрешен халф.

Гаджев дори асистира за първия гол в мача на юношата Антонио Вутов, но сега ще бъде заместен в състава от Кевин Бру, който се връща в групата, заедно с вратаря Пламен Илиев.

Групата на Левски: Горан Блажевич, Пламен Илиев, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Даниел Димов, Кевин Бру, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Ларсен Туре, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Цветан Генков, Димитър Макриев.

Ето и пълен запис на пресконференцията на старши треньора Славиша Йоканович преди гостуването в Бургас на Черноморец