Нова контузия стресна Пирин (ГД)

Неприятна новина дойде в лагера на Пирин (ГД), след като се разбра, че нападателят Костадин Башов е получил разтежение. Това стана след последната тренировка на отбора, проведена на градския стадион в южния град.

Нова контузия стресна Пирин (ГД)

 

Неприятна новина дойде в лагера на Пирин (ГД), след като се разбра, че нападателят Костадин Башов е получил разтежение. Това стана след последната тренировка на отбора, проведена на градския стадион в южния град. Атакуващият футболист обаче ще чака какво ще бъде мнението на лекарите, които трябва да се произнесат днес.
 
За лош късмет на играча и футболиста той все още не може да навлезе в желаната форма, след като проблеми съпътстват пребиваването му в елитния тим и не може да премине интензивни натоварвания.
 
Иначе все по-големи са възможностите Марио Близнаков да играе срещу Левски през уикенда в мача реванш от турнира за Купата на България. Вероятно обаче той ще трябва да седне на пейката, след като от началото на подготовката през тази седмица тренира на облекчен режим.
 
Същевременно клубните шефове на Пирин окончателно обявиха цената на билетите за двубоя срещу „сините", който ще бъде от 16,00 часа на градския стадион в Гоце Делчев. Както по-рано, изпълнителният директор на отбора Асен Трендафилов обяви, че тя ще бъде намалена в сравнение с практиката срещу водещите тимове да се влиза на мачове срещу 8 лева. От управата на „зелено-оелите" фиксираха 5 лева за цена на входния талон, а не 4 лева, както бе анонсирано по-рано.

 

Костадин Башов продължава кариерата си в чужбина

Нападателят направи добър сезон в Пирин (Гоце Делчев)

Деветима скъсаха с Черноморец, Левски официално се раздели с четирима

БФС обяви договорите на 24 футболисти и 10 треньори за прекратени

Пирин Гоце Делчев загуби контрола с 0:6

Ксанти разпи „орлетата” в последния им мач за сезона

Пирин (ГД) трепери за лиценза в „Б" група

Изпълнителният директор на изпадналия от елита Пирин (ГД) Костадин Гуцев заяви, че клубът има известни опасения относно получаването на лиценз за „Б" група.

Радуканов: Целта ни новия сезон е да се борим с водещите отбори

„На 9 юни се събираме, обмисля се подготовка в Словения”, каза наставникът на Славия

Славия завърши сезона с лесна победа

"Белите" биха Пирин (ГД) като домакини

Славия ще играе без Фернандо да Силва в последния мач за сезона

Очаква се в срещата с Пирин Милен Радуканов да пусне експериментален състав

Ивайло Стоянов ще ръководи дербито на последния кръг Литекс - Левски

Христо Ристосков получи ЦСКА - Локо (Пд)

Хубчев: За нас е добре да играем такива здрави мачове

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори за beroe.tv след мача с „Пирин“ (Гоце Делчев) като гости, спечелен от старозагорци с 2:1. Вижте какво сподели той:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки