Батков: Нека срещу ЦСКА футболистите покажат, че не са некадърни

Босът на "сините" обяви новият шеф на ДЮШ и призова за подкрепа, Пинто се контузи

Батков: Нека срещу ЦСКА футболистите покажат, че не са некадърни

„Синята” легенда Кирил Ивков е новият шеф на детско-юношеската школа на клуба, след като досегашният - Антони Здравков, бе назначен за старши-треньор на Левски.

„Търсим сериозен специалист от чужбина, който да е с висок ранг и да обучи нашите треньори. В момента поверяваме школата на Кирил Ивков“, коментира президентът на клуба Тодор Батков, който изгледа първото занимание на тима преди дербито с ЦСКА заедно със спортния директор Христо Йовов.

„Нека (футболистите) покажат всичко от себе си. След всички приказки, които се изговориха, че селекцията е неуспешна, че футболистите са едва ли не некадърни и нефелни, нека покажат, че не е така. Сега им се отдава такава възможност. Хората, които ги наричаха такива, вече не са в Левски. Мисля, че ще покажат, че не са такива. Убеден съм, че публиката ще ни подкрепи, хората трябва да ни подкрепят в този момент“, допълни адвокатът.

Вчера „сините” почиваха и от днес се готвят на пълни обороти за големия мач, но за тяхно съжаление титулярният ляв бек Нуно Пинто получи контузия и прекрати участието си по-рано. В средата на заниманието португалецът излезе с доктора на тима Михаил Илиев и с лед на бедрото си, като все още не е ясно колко точно сериозна е травмата му.

Полузащитникът Кевин Брю пък изцяло пропусна днешната тренировка, тъй като се оплаква от проблеми със зъбите. Повече подробности за неговото състояние, а и за сериозността на контузията на Пинто, ще има утре, вторник, когато представителният тим на Левски ще проведе две тренировъчни занимания – в 10,30 ч. и в 17,00 ч. на „Герена”.

Ето програмата на отбора до дербито с ЦСКА в събота:

Вторник (15.10): тренировки в 10,30 ч. и 17,00 ч.

Сряда (16.10): тренировка в 16,00 ч.

Четвъртък (17.10): тренировка в 11,00 ч. (първите 15 минути ще бъдат открити за фенове и журналисти), брифинг с участието на Антони Здравков и Станислав Ангелов в 13,30 ч. в хотела на ДЮШ.

Петък (18.10): тренировка в 17,00 ч. (първите 15 минути ще бъдат открити за фенове и журналисти)

Събота (19.10): ЦСКА – Левски, 16,00 часа, Национален стадион „Васил Левски”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки