1. Novsport
  2. - "А" група
  3. Стойчо Младенов: Всеки един от играчите на ЦСКА показа уважение към Левски

Стойчо Младенов: Всеки един от играчите на ЦСКА показа уважение към Левски

„Отборът стои като юмрук, трябва да си върнем уважението и вярата”

Стойчо Младенов: Всеки един от играчите на ЦСКА показа уважение към Левски

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви в ефира на ТВ7, че иска вече по-сериозно да погледне на изказването си след вечното дерби, че сега може спокойно да бъде наричан "Тройчо". ЦСКА победи с 3:0 Левски, а Младенов заяви след двубоя, че вече приема този си прякор.

"Има хора, които ще си останат вечно недоволни, вечно сърдити. Забележително е, че в този най-труден момент в историята на клуба, който бе почти фалирал, и всички червени сърца се обединиха около името на ЦСКА. От първия ден на моето назначаване, до сега, те ме подкрепят, независимо дали побеждаваме или губим. Затова ЦСКА си остава едно от най-големите имена в европейския футбол", заяви Младенов в предаването "Пред Банята".

"Това показва отношението на всички опитни футболисти, които са с големи червени сърца. Емил Гъргоров в момента е най-добрият български футболист. Той дойде с изкълчен глезен от националния отбор, но каза - не само ще играя, но ще ги изям," разказа Младенов.

"Ние се опитваме да направим една отлична сплав вътре в отбора. Ако ни се отдаде възможност да гоним първото време, ще го направим. Но няма как да стане, на третия ден да сме европейски шампиони. Имаме си своите слаби места, има много неща за изграждане. Тези неща не стават с магическа пръчка. Трябва работа."

"Затворих кръга и не пускам никой да влезе, или да излезе. Затова сега отборът стои като юмрук", каза Младенов и направи сравнение с предишните си престои начело на „армейците“:

"През 2002/03 бях главен мениджър, тогава имах време да наблюдавам, да събера селекция, и оттам дойде рекордът от 13 поредни победи. А сега нямахме никакво време, започнахме да ги събираме от ресторанти, кафета и плажове. Затова благодаря на Господ, че успях да събера момчета като Гъргоров, Вальо Илиев, Янчев. Ако бяхме останали да играем с юноши, щеше да е пагубно за ЦСКА."

"Няма защо да се отлага вечното дерби за пролетта. Следващият мач ще ни бъде много по-трудно. Всеки един от играчите на ЦСКА показа уважение към Левски. Ние загубихме вярата в нас, затова трябва да си я върнем, да си върнем уважението. Мениджъри не искат да пращат играчи в ЦСКА, трябва да си върнем името," завърши Младенов, обяснявайки, че има своя теория за футболистите и случващото се в Левски, но не иска да я прави публично достояние.

Окончателно: Черно море без Уеслен Жуниор за ЦСКА

Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството

Загорчич: Искаме победа срещу Черно море

„Момчетата трябва да повярват в себе си“

Ачиари: Знаехме, че ще имаме малко шансове и трябва да ги използваме

Вижте какво каза наставникът на Берое след успеха над Славия

Берое излъга Славия в 91-ата минута (ВИДЕО)

Късен гол зарадва Стара Загора

Ботев (Пд) пусна билетите за мача с Левски

От клуба припомнят, че в продажба са и пакетни пропуски за трите домакинства през октомври

Недялков: Няма как да станеш добър футболист, ако нямаш условия

Националът изрази надежда, че българският футбол ще тръгне нагоре

ИЗВЪНРЕДНО: Босът на Спартак (Вн) спря парите

Павлин Николов с официална позиция

Вальо Илиев: Не искам да виждам такова лице на отбора

"С това поведение няма как да продължаваме"

Митов: И двата отбора можеха да спечелят

„Резултатът е закономерен“

Втора Лига
Трета Лига
Футзал