Моуриньо: Ще има промени в състава

Принципно съм наясно кой е най-добрият ни състав, но това зависи от представянето на футболистите

Моуриньо: Ще има промени в състава

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо планира сериозни промени в титулярния състав за домакинството на Шалке 04 в Шампионската лига в сряда. Моуриньо беше крайно недоволен от представянето на лондончани при съботната загуба с 0:2 във Висшата лига от Нюкасъл на "Сейнт Джеймис Парк", като заяви, че това е най-слабият мач на отбора през сезона досега. 

"Ще направя промени. Не 11 промени, защото това би било прекалено, но със сигурност в титулярния състав ще се появят нови лица", заяви португалският спец.

"Принципно съм наясно кой е най-добрият ни състав, но това зависи от представянето на футболистите. Подобни резултати и игра като в Нюкасъл те карат да търсиш други решения. Не съм говорил с футболистите, но се надявам на позитивна реакция от тяхна страна", добави той. 

Челси стартира с домакинска загуба от Базел в Шампионската лига, но впоследствие записа две победи като гост на Стяуа и на Шалке 04 и е лидер в група "Е" с 6 точки, колкото има и тимът от Гелзенкирхен. "След загубата от Базел направихме два добри мача в Шампионската лига и си върнахме позициите. Нямаме право, обаче, на нова домакинска грешка, защото тя може да ни струва скъпо", каза още Моуриньо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки