Ще атакуваме Реал от първата минута, закани се Конте

„Уеб е от най-добрите съдии в света, ще бъде един красив мач", обеща треньорът на Юве

Ще атакуваме Реал от първата минута, закани се Конте

Треньорът на Ювентус Антонио Конте се закани неговият отбор да атакува Реал (Мадрид) от първия съдийски сигнал на англичанина Хауърд Уеб. Двата европейски гранда излизат един срещу друг в мач от четвъртия кръг на група В на Шампионската лига.

"Ще бъде пълна загуба на време да изчакваме удобния момент, да се крием или да дебнем за грешка на Реал. Никакви такива – атака след атака от първата секунда. Това ще бъде един красив мач", обеща Конте.

Той обяви също така, че очаква и колегата му в Реал да заложи на атакуващ футбол.

"Няма как да е иначе. Като погледне човек с какви офанзивни играчи разполага Анчелоти и може да му се завие свят – Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Карим Бензема, Анхел ди Мария и всички останали", каза още Конте.

Италианският треньор заяви, че няма никакви притеснения от отсъжданията на Хауърд Уеб.  В първия мач между двата отбора в Мадрид преди две седмици немският арбитър Мануел Графе изгони пресилено Джорджио Киелини, след което Реал спечели с 2:1.

"Аз се тревожа за мача, УЕФА да се тревожи за съдиите. Уеб е от най-добрите съдии в света, не виждам от какво трябва да се притеснявам."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки