Мойс: Мисля, че започнахме да играем по-добре

Карик, Уелбек, Еванс и Рафаел не пътуваха за Испания

Мойс: Мисля, че започнахме да играем по-добре

Манчестър Юнайтед замина за Испания, където във вторник гостува на Реал Сосиедад в двубой от Група "А" на Шампионската лига без четирима контузени играчи.

Става дума за Дани Уелбек, Майкъл Карик, Джони Еванс и Рафаел да Силва. Бранителите получиха травми и бяха заменени по време на гостуването на Фулъм (1:3).

Карик и Уелбек пък пропуснаха двубоя на "Крейвън Котидж", но все още не са възстановени от своите контузии.

Патрис Евра и Том Клевърли също имаха оплаквания след двубоя с Фулъм, но отпътуваха с отбора за Испания.

„Напоследък нямаме много контузии и мога да кажа, че в това отношение бяхме облагодетелствани, но в последния си мач трима получиха травми още преди почивката”, коментира Дейвид Мойс, чийто тим е лидер в групата със 7 точки от 3 мача, с една повече от Байер Леверкузен и с три от Шахтьор Донецк.

„Мисля, че започнахме да играем по-добре и постигнахме няколко позитивни резултата. Не можем да считаме нищо за сигурно, защото са ни необходими най-малко 10 точки, за да продължим напред. Уважавам отбора на Реал Сосиедад, но нашата цел е да задържим своята позиция в групата. Мисля, че опитните ни състезатели доказаха, че са свикнали да играят в ШЛ и това си личи в мачовете. Надявам се да продължаваме в същия дух”, допълни Мойс.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки