Анчелоти хвали Роналдо и недоволства от защитата

"Юве има повече проблеми от нас, но двубоят е много важен и за двата състава"

Анчелоти хвали Роналдо и недоволства от защитата

Наставникът на Реал /Мадрид/ Карло Анчелоти определи звездата на тима Кристиано Роналдо като „играч от друга категория”.

Специалистът похвали португалеца на пресконференцията преди мача с Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига.

„Бианконерите“ посрещат Реал във вторник, 5 ноември, от 21.45 час българско време, като преди мача „Кралския клуб” е лидер в своята Група „В” с 9 точки, а Ювентус е трети с едва две в своя актив.

„Мисля, че ще се получи доста интересен мач. Юве има повече проблеми от нас, но двубоят е много важен и за двата състава – за нас, защото може още сега да си осигурим място в следващата фаза, а за Ювентус, за да трупа точки и да върви напред в класирането“, сподели Анчелоти.

„Ние все още не можем да открием нужния баланс. Това е толкова проста дума, а толкова значима. Получаваме твърде много голове и това е проблем. Всички по света знаят колко е важна защитата, но от друга страна сме вкарали 42 гола в 15 мача, средно по 3 гола на мач."

„Ние останахме изненадани от схемата, с която игра Конте на „Бернабеу“. Не знам дали утре ще има промяна, или ще заложи на същата схема. Знам само, че Ювентус ще играе много активно. Конте е свършил невероятна работа. За три години постигна повече от това, което който и да е си представяше, печелейки два пъти титлата.”

„Работил съм с Галиани дълги години и съм с много добри впечатления от него. Бих го сравнил с Роналдо. Има много добри играчи, но Роналдо е футболист от друга категория“, допълни Анчелоти и поясни, че Фабио Коентрао, който контузи глезена си, е единственият отсъстващ за Реал (Мадрид):

"Варан ще играе срещу Ювентус, защото не игра в събота и ще е свеж. Ще трябва обаче да избера между Рамос и Пепе кой да му партнира."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки