Наполи взе важна победа у дома срещу ОМ (ВИДЕО)

Наполи вече е втори, Гонсало Игуаин се отчете с две попадения

Наполи взе важна победа у дома срещу ОМ (ВИДЕО)
Наполи взе много важна победа с 3:2 над Олимпик Марсилия у дома. Успехът изобщо не дойде лесно, като Андре Аю изведе гостите напред в резултата още в 10-ата минута. Гокан Инлер и Гонсало Игуаин обърнаха развоя на мача още през първата част, но Флориан Товен изравни през второто. Гонсало Игуаин обаче се разписа за втори път в срещата и донесе жизнено важните три точки в борбата за втората позиция в групата.

Гостите от Марсилия изненадващо поведоха в десетата минута. След центриране на Флориан Товен, Андре Аю засече топката и с глава я прати в мрежата зад Рейна. И, въпреки че „ОМ” са вкарали във всяко едно от последните си девет гостувания си в Италия, подобно начало на двубоя не се очакваше.

В 22-рата минута Наполи възстанови равенството. След центриране от корнер, Стив Манданда се справи с първата опасност. Топката обаче попадна в Гокан Инлер, който със страхотно воле от границата на наказателното поле направи 1:1.

Само две минути по-късно „сините” взеха аванс. Гонсало Игуаин бе оставен непокрит в наказателното поле и с безпощаден удар от въздуха не остави шансове на Манданда.

По-малко от 20 минути след подновяването на играта Флориан Товен даде надежди на Олимпик Марсилия, че може да си тръгне с нещо от „Сан Паоло”. Ромао центрира прекрасно към далечната греда, където Товен просто подложи крака си и изравни.

Радостта на французите обаче не трая дълго. В 75-ата минута Гонсало Игуаин донесе трите точки за „сините” с втория си гол в мача. След страхотно центриране на Мертенс, Идуаин избяга от изкуствената засада и за трети път наказа Манданда.

Така, след изиграване на четвъртитите мачове от група „F”, Арсенал е първи с девет, Наполи е на второто място със същия актив, Борусия е трети с шест, а Олимпик Марсилия все още няма спечелена точка.

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки