В Калиакра добрата игра е по-важна от победите

Правим страхотна серия, жалко, че остава само един мач до края на полусезона, казва треньорът Димитър Трендафилов

В Калиакра добрата игра е по-важна от победите

Новият старши-треньор на Калиакра Димитър Трендафилов е доволен от играчите си, извоювали победи през последните два кръга от първенството на Б група. Успехите измъкнаха тима от Каварна от зоната на изпадащите, а победа срещу Ботев (Гълъбово) в събота може да го изпрати и на трето място в есенното класиране.

"Ако има еталон за играта ни, това би трябвало да бъде мачът, който направихме в Добрич срещу Добруджа. Изиграхме го перфектно и се радвам, защото това се получи по време на регионалното дерби и срещу един наистина стойностен съперник", отбеляза наставникът на каварненци.

Трендафилов, който е на работа в клуба като скаут още в началото на първенството, припомня, че следи внимателно представянето му, дори и контролните му срещи.

"Отборът тръгна много добре и се надявам да затворим една хубава серия. Жалко, че ни остава само един мач. В последната среща се надявам да победим, но е по-важно да играем добре и да радваме хората", смята той.

По думите му успехите идват по-лесно, когато се залага на добрата игра, а не на победата на всяка цена. Тогава в отбора няма напрежение и играчите дават всичко от себе си, категоричен е Димитър Трендафилов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки