Даниел Георгиев: Ботев игра по-предпазливо, на тоя терен подаванията им не вървят

"Не мисля,че Ботев са фаворити. Ако вкараме един гол, резултатът изцяло ще се обърне в наша полза", каза 31-годишният футболист

Даниел Георгиев: Ботев игра по-предпазливо, на тоя терен подаванията им не вървят
Резервата на Черно море в първия мач с Ботев (0:0) от осминафиналите за Купата на България – Даниел Георгиев, заяви, че гостите са играли по-предпазливо. По думите му нулевото равенство е справедливо, като „моряците” ще търсят гол на реванша в Пловдив на 17 ноември /неделя/.
 
„Не се получи много добър мач. Даже Ботев игра по-предпазливо. Всеки гледаше да не допусне гол. Двубоят ще се реши във втория мач. Там който победи, ще продължи. Справедлив е равният резултат. По принцип те залагат на повече подавания, но на наш терен това не може да стане. Играха на сигурно, предимно с дълги топки. Резултатът не е толкова лош и ако там вкараме един гол, може да се окаже решаващ. Не е лош като цяло резултатът. И двата отбора може да са доволни сигурно. Не мисля,че Ботев са фаворити. Ако вкараме един гол, резултатът изцяло ще се обърне в наша полза”, коментира халфът пред ТВ7.
 

Относно предстоящото гостуване в Пловдив, но на Локомотив за първенство, 31-годишният футболист каза: „Надявам се да издържим, много важен мач се явява за нас. Не се представяме добре като гости този сезон, въпреки че направихме равни на „Армията” и на „Герена”, не играем добре с по-слабите отбори. Локомотив са на 5-ти (всъщност за 6-ти) и се надявам да се представим добре.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки