Треньорът на Витоша: И Бойко Борисов да беше влязъл, пак щеше да е 0:5

Няма как да го пуснем като го няма на стадиона, каза Ясим Мишауи

Треньорът на Витоша: И Бойко Борисов да беше влязъл, пак щеше да е 0:5
Старши треньорът на Витоша Бистрица Ясим Мишауи съобщи, че бившият премиер Бойко Борисов, който беше записан сред резервите за мача с Локомотив (Пловдив), не се е появил на стадиона, като не знае причината за това.
 
„Беше записан, да, но не дойде, така че нормално”, каза първо пред телевизията Мишауи.
 
На пресконференцията той добави: „Той не ни е голмайстор тая година. Четин (Садула) е вкарал повече голове. Не знам, не се появи. Няма как да го пуснем като го няма на стадиона. Който и да беше влязъл, след тия грешки в защита този резултат щеше да се получи.”
 
„Би трябвало да ги мотивира, известна личност е, не би трябвало да ги притеснява, идва и в други мачове. Мисля, че не влияе чак толкова много в едната и другата посока.”
 
Относно мача наставникът на тима от втория ешелон коментира: „По принцип Локомотив са доста класен отбор. Затова се бяхме подготвили да играем повече в защита. Във важни моменти допуснахме грешки в защита. Ние сме отбор от три месеца. Локомотив ни превъзхожда и като класа и като традиции.”
 
„Просто искахме да се представим достойно. Не съм очаквал, че ще загубим с такъв резултат. Може би бяхме респектирани от Локомотив Пловдив и обстановката. За първи път играят пред телевизионни камери, играят срещу хора, които иначе гледат по телевизията.”
 
В класирането на „Б” група Витоша е 9-ти с 15 точки, на 4 от зоната на изпадащите.
 
„Реално целта ни е да останем в групата, напълно възможно е да я постигнем. Грешки в малкото наказателно водят до голове в нашата врата.”
 
„Купата никога не ни е била приоритет. Единствената ни цел е да се спасим и да запазим мястото. На този етап не сме готови. Превръщаме се още в професионален отбор. Докарали сме я донякъде, но по-добре ще стават нещата.”
 

„Имам абсолютната подкрепа на президента, може би е прецедент, рядко се среща в България. Затова ще се опитам да оправдая доверието и да останем в групата.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки