1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. "ЦСКА Завинаги" удвои членовете си

"ЦСКА Завинаги" удвои членовете си

Сдружението вече официално има близо 120 членове, над 3 000 смс-а за 3 дни са изпратени на сметката за дарения

"ЦСКА Завинаги" удвои членовете си
"ЦСКА Завина­ги" увеличи двойно списъка си с членове, става ясно от информация на сайта на сдружението. Към мо­мента близо 120 души са платили годишна­та вноска В размер на 60 лева. Сумата може да бъде внесена както по банков път, така и онлайн, което е въз­можно от началото на тази седмица.

Това е единият от трите начина, по които можеда се подпомогне каузата на сдруже­нието за възстановяване на базата на ЦСКА. Членската вноска се заплаща веднъж го­дишно, като по този начинвсеки потвърждава участието си в "ЦСКА Завинаги". Хората около Сашо Чакмаков се надяват до края на годината членовете на сдружението да достигнат 1000, а през 2014-а то да продължи да се разра­ства и само от членски внос да се събират около 100 000 лева на година.

От дружеството обаче на­бират средства за планирани­те ремонти чрез още два ме­тода - есемес кампания и даре­ния. Кампанията засега не по­казва очакваните резултати, но все пак към нея има инте­рес. Всеки желаещ може да изп­рати съобщение на номер 17777 с текст "dms cska" (без ка­вички). За абонати с договор към трите мобилни операто­ра есемесът струва 1 лев, а за такива с предплатени услуги -1,20. 98% от сумата отива в "ЦСКА Завинаги". Само за три дни са изпратени близо 3000 есемеса, пише "Тема Спорт".

Сдружението е получило и близо 20 дарения на стойност от поне 100 лева. Няколко чо­века са вложили по 500, 1000 и 2000 лева от своите средства в подкрепа на начинанието. Най-крупният дарител към мо­мента пък е бизнесменът Стойне Манолов, който в края на октомври е внесъл 50 000 лева в полза на дружеството.

Чрез трите начинания - членския внос от по 60 лева на година, даренията и есемес инициативата, сдружението очаква да събере сериозни средства, с които да подпо­могне мащабните ремонтни дейности по базата.