Големия Фил се заяде с Моуриньо

„Той се страхува от Неймар и се опитва да настрои всички срещу него”, заяви Сколари

Големия Фил се заяде с Моуриньо

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се опитва да си осигури подкрепата на фенове, медии и съдии, тъй като се бои от среща с Барселона и нападателя Неймар, заяви селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари.

Както е известно, Моуриньо критикува Неймар след мача от Шампионската лига между Селтик и Барса и нарече бразилеца "симулант" заради ситуацията, която доведе до изгонването на капитана на "детелините" Скот Браун.

"Всеки треньор се опитва да използва медиите за своите интереси и Моуриньо се занимава именно с това. Той знае, че рано или късно Челси може да се изправи срещу Барселона и сега се опитва да настрои всички срещу Неймар. Това е ужасно и португалецът не бива да използва такива методи."

"Вероятно той знае, че Неймар сега е на нивото на Кристиано Роналдо и Лионел Меси и е способен да навреди сериозно на неговия отбор. С Моуриньо се разбираме чудесно, но считам неговия кръстоносен поход срещу Неймар за абсурден", каза Сколари. Той допълни, че не се притеснява от формата на Давид Луис, който е резерва в Челси.

"Обсъждах това с Давид, но нямам безпокойство в тази връзка. Той е един от най-добрите защитници в света, а Моуриньо е умен човек и няма да държи играч от такъв калибър постоянно на резервната скамейка. Дори и това да се случи, Давид ще дойде на Мондиала свеж и отпочинал".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки