Вальо Захариев се върна в Левски, Старокин готов за Литекс

Пелето и Мишо Иванов пропуснаха тренировката, Вутов и останалите национали се завърнаха на "Герена"

Вальо Захариев се върна в Левски, Старокин готов за Литекс
Капитанът на Левски Станислав Ангелов пропусна днешната тренировка на отбора, по време на която се подготвяше във фитнеса. Заниманието пропусна и третият вратар Михаил Иванов, който е болен. 
 
Левият защитник Орлин Старокин, който бе изритан лошо от Апостол Попов в съботното дерби с ЦСКА пък ще може да играе в двубоя с Литекс. Тогава глезенът на Старокин бе подут, но още след мача той каза: „Получих удар в глезена, имам малко проблеми, но мисля, че ще се оправя за следващия мач”. 
 
В тренировъчните занимания на "Герена" се върнаха и юношеските национали Антонио Вутов, братята Цоневи и младият вратар Александър Любенов. С тях на лагер бяха още няколко "сини" надежди - Мисяк, Хубчев, Деян Иванов и Мики Орачев.
 
Междувременно стана ясно, че в отбора се завръща и треньорът на вратарите Валентин Захариев, с когото Левски влезе в групите на Шампионската лига, а след това достигна и до 1/4 финал в турнира за Купата на УЕФА. От днес Захариев отговаря за вратарите от школата на клуба. 
 
Специалистът си тръгна от Славия заедно с предишния старши треньор Асен Букарев. Захариев премина при белите през 2009-а година, когато бе взет от Велислав Вуцов. Преди това Захариев работеше в Левски, а в кариерата си е бил и треньор на вратарите на Миньор (Перник).
 
Той бе изгонен от "Овча купел" заради препоръката му в мача с Ботев Пловдив (2:3 на 25 август) да пази Стефано Кунчев вместо Георги Петков.

В деня на завръщането му на "Герена" си дойде и млад вратар. Това е Димитър Илиев, който досега беше преотстъпен на Калиакра.

Представителният тим на Левски ще проведе поредното си тренировъчно занимание във вторник, 19-ти ноември от 15,00 часа на „Герена”.

Ето програмата на отбора до мача с Литекс в събота:

Вторник (19.11):тренировка в 15,00 ч.
Сряда (20.11):тренировка в 15,00 ч.
Четвъртък (21.11):тренировка в 11,00 ч. (закрита за фенове и журналисти)
Петък (22.11):тренировка в 11,00 ч., брифинг  на Антони Здравков в 12,30 ч. в хотела на ДЮШ
Събота (23.11):Левски - Литекс, 15,15 часа, стадион „Георги Аспарухов”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки