1. Novsport
  2. - Левски
  3. 200 лева куверт за "Синя Коледа"

200 лева куверт за "Синя Коледа"

Любопитен е въпросът с легендите, след като някои са обидени

200 лева куверт за "Синя Коледа"
По 200 лева ще плащат видни привърженици на „Левски", за да присъстват на „Синята Коледа". Клубното тържество за Рождество ще е на 20 декември. Мястото - "Найт флайт", сред чиито собственици е Иво Тонев, който вече няма нищо общо с „Левски" (по официална версия) и си гледа само строежа на сектор „А". Бившият председател на управителния съвет и изпълнителен директор явно е решил да помогне на „сините", вероятно - чрез пестене от наем.
 
Датата на купона е само ден след реванша с ЦСКА за купата с надежда настроението да е празнично още от 19-ти, стига да не стане обратното.
 
Тепърва ще бъде обявено за какво ще отидат събраните средства, но основните идеи са: за честването на юбилея и за школата. Очакват се бизнесмени, интелектуалци, политици. Вече е в ход акция за канене на приятели и познати.
 
Ако се появят 500 човека, това означава приход от 100 000 лева, като все пак ще има и разходи по организацията.
 
На срещата с ВИП-фенове преди три седмици обаче дойдоха скромен брой хора, и то - безплатно. Предстои решаващо преброяване на хората с пари, склонни да подкрепят „синята" идея. Средствата са нужни, защото „Левски" стяга коланите напоследък. От спестовност "Герена" например спря клубното списание след издадени само 6 броя. Обречената поначало идея така и не донесе печалба.
 
На „Синята Коледа" ще присъстват клубни легенди, началници, футболисти... Чужденци ще бъдат помолени да отложат пътувания, ако планират полети още от 20 декември. Любопитен е въпросът с легендите, след като някои са обидени.
 
Примерно ще приеме ли покана омерзеният от нравите на „Герена" Наско Сираков?...