Кривия: В следващите мачове ще се види дали излизаме от кризата

Дано Неделев да изиграе поне още един мач за нас, надява се спортният директор на Ботев

Кривия: В следващите мачове ще се види дали излизаме от кризата
„Да кажа, че съм го очаквал, не, но се получи добър резултат, разгромен с добра игра”, коментира спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров след 6:1 над Черноморец. „Заслужено спечелихме и оттук се готвим за следващите срещи. Всяка една среща е сериозна, все се дават по 3 точки, без значение от противника”, добави той.
 
На въпрос за това, дали „жълто-черните” вече излизат от кризата, Кривия отвърна: „Дано, това ще се види в следващите мачове, но радващото е, че днес играхме добре и отбелязахме доста голове.”
 
„Ако се върна назад, доста ме е яд, че загубихме от Любимец и Гоце Делчев защото смятам, че Черноморец е доста по-добър от тях, но във футбола ги има тези неприятни загуби.”
 
Той се надява, че асът Тодор Недлев ще успее да изиграе поне още един мач преди да стане футболист на немския Майнц 05 от зимата. Но подчерта, че халфът ще бъде използван тогава, когато бъде готов.
 
„Ако всичко да върви както трябва, по-добре физически да няма опасност за здравето му, защо да не изиграе един мач. И аз искам да заиграе, но това е въпрос на време. Такъв е животът. Той си е до зимата наш. Като отиде там, ще го видят в каква форма е. След като мине медицински прегледи, ще стане техен играч. Върви добре във възстановяването и дано да изиграе още един мач за Ботев.”

Самият Неделев не пожела да говори, като единствено каза, че ще играе тогава, когато треньорите преценят. 
 
На въпрос, свързан със слуха, че Христо Стоичков е наблюдавал мача им с Любимец, Александров отсече:
 

„Всеки има право да наблюдава всяка една среща. Всеки има право да говори и да казва. Мъри е треньор. Всяка седмица едно и също си повтаряме. Не мога всяка седмица да си сменям мнението. Мъри си е треньор и Мъри ще бъде треньор.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки