Юнайтед взе само точка от Кардиф в Уелс (ВИДЕО+СНИМКИ)

Изравнителен гол на Ким в 91-вата минута донесе равенството

Юнайтед взе само точка от Кардиф в Уелс (ВИДЕО+СНИМКИ)
Манчестър Юнайтед успя да си тръгне със само точка при гостуването си на Кардиф. В двубой от 12-ия кръг на Висшата лига двата отбора завършиха при резултата 2:2, като „червените дяволи” откриха още в 15-ата минута резултата чрез Уейн Рууни. Фрейзър Кембъл изравни малко след това, а още преди почивката Патрис Евра даде нов аванс на гостите.

Тъкмо когато всички в Юнайтед решиха, че ще си тръгнат с пълния актив от точки, Ким Бо-Кюнг скочи най-високо в наказателното и с глава донесе равенството.



В осмата минута инцидент между Уейн Рууни и Бен Търнър донесе жълт картон на нападателя на Юнайтед. Съдията обаче можеше да бъде по-строг и да покаже директен червен картон на Рууни за блъскането и ритането без топка срещу бранителя на Кардиф.

Юнайтед откри още в 15-ата минута. Стражът на домакините сбърка фатално при изритването на топката в предни позиции и тя попадна в Хавиер Ернандес. Чичарито без проблеми намери Уейн Рууни, който стреля от границата на наказателното поле. След рикошет, топката стана неспасяема и влетя във вратата на Маршал.

В 33-тата минута Фрейзър Кембъл изравни. Бившият играч на „червените дяволи” се изплъзна зад отбраната на Юнайтед и с изключително премерен удар мушна топката зад де Хеа.

В последната минута на първата част тимът на Дейвид Мойс отново взе аванс в резултата. След центриране на Уейн Рууни от корнер, непокритият Патрис Евра засече топката и с глава отново даде аванс на гостите.



Малко след подновяването на играта Маруан Фелайни стреля опасно с глава, но Маршал успя да спаси. Минути по-късно напречната греда спаси Юнайтед от второ попадение във вратата им. Голмайсторът за Кардиф Фрейзър Кембъл стреля опасно, но напречната греда спаси безпомощния де Хеа.

Уейн Рууни получи нов шанс за гол, но, след центрирането на Антонио Валенсия, ударът му мина малко над вратата на Маршал.



В първата минута от добавеното време Кардиф изравни. След центриране от свободен удар, Ким Бо-Кюнг бе оставен непокрит в наказателното поле на „червените дяволи” и с глава наказа грешката в отбраната на Юнайтед.

Това бе седми пореден мач за Манчестър Юнайтед без загуба във Висшата лига, като тимът е на шестата позиция с актив от 21 точи, на седем зад лидера Арсенал. Кардиф заема 15-ата позиция с 13 точки, на три от зоната на изпадащите. 

Италия ще излезе с прекроена защита в 1/8-финала срещу Швейцария

Вижте подробности

Байерн ще направи последен опит за Палиня

Отборът от Мюнхен иска халфа на Фулъм на всяка цена

Интер и ПСЖ с най-много футболисти на елиминациите на Евро 2024

Вижте подробности

Спалети показа скромност, печели милиони и носи часовник за едва 300 евро

Това е голяма изненада

Галатасарай откупи правата на Хаким Зиеш от Челси

Той вече е собственост на турския колос

Якин: Готови сме за Италия! Вече сме си написали домашното

Селекционерът на Швейцария се надява на успех срещу "Скуадрата"

Официално: Астън Вила привлече нидерландския национал Ян Маатсен

Той парафира за 6 години с бирмингамци

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки