Иво Тонев: Ако нещата със сектор "А" не се случат, отговорността ще е изцяло моя /обновена/

Има забавяне на строежа, дължим известна сума на строителите, призна изпълнителният директор в оставка

Иво Тонев: Ако нещата със сектор "А" не се случат, отговорността ще е изцяло моя /обновена/

Изпълнителният директор на Левски в оставка и председател на на УС Иво Тонев говори за ситуацията около строежа на сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов".

"Има забавяне на строежа на сектор "А". Дължим известна сума на строителите. Те обаче ще продължат да работят поне до края на януари. Със стадиона могат да се случат хубави неща, но може и да възникнат проблеми. Каквото и друго да се каже, може да бъде грешно", обясни Тонев.

"Има интерес от немска компания за изграждането на съоръжението. Поставили сме си срок - 24 май, когато е стогодишнината на Левски. Ако нещата със сектор "А" не се случат, отговорността ще е изцяло моя. Тодор Батков е встрани от това нещо. Никой не трябва да го атакува по този въпрос", категоричен бе Иво Тонев, цитиран от ТВ7. 

"Стремя се да не знам какво става в Левски. Подал съм оставка като изпълнителен директор на клуба, имам ангажименти само за изграждането на сектор "А". Отношенията ми с ръководството са нормални. Оставам в най-добри отношения с Наско Сираков". Това заяви Иво Тонев в "Предаването на Карбовски".

"В момента Левски играе добре. "Виновни" за това са Христо Йовов и треньорският състав начело с Тони Здравков, както и футболистите, естествено. Аз не се занимавам със селекцията и със спортно-техническите въпроси", увери Тонев.

Той каза още, че Бойко Борисов е фен на Левски, но никога не е съществувала възможността да купи клуба.

"Някои хора се изнервят от присъствието ми в Левски. Смятам, че за Тодор Батков ще е по-добре да приеме оставката ми и мисля, че това ще стане", завърши Тонев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки