1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Жеков: Томов ще решава за ДЮШ

Жеков: Томов ще решава за ДЮШ

Членът на Надзорния съвет и легенда на ЦСКА Петър Жеков говори пред "Тема Спорт" във връзка със своята работа в ДЮШ. Той обаче категорично отказа да коментира дербито с Левски

Жеков: Томов ще решава за ДЮШ

Членът на Надзорния съвет и легенда на ЦСКА Петър Жеков говори пред "Тема Спорт" във връзка със своята работа в ДЮШ. Той обаче категорично отказа да коментира дербито с Левски.


"Работата в школата върви добре. Организацията е доста силна. Очакваме да бъдат завършени терените и ще можем да действаме с пълна пара. Водеха се разговори за известни кадрови промени преди около месец, обаче нищо ново не се е случило. Александър Томов желае да продължим срещите, свързани с ДЮШ и след Нова година. Възможно е все пак да има промени. Томов ще решава. За момента обаче няма някакви проблеми, които да налагат сериозни размествания", заяви Жеков.

Както е известно, имаше възможност директорът на школата Спас Джевизов да бъде заменен от Георги Велинов. Подобна промяна бе планирана и през лятото, но така и не се осъществи досега. Не е изключено в началото на следващата година този вариант да бъде обсъждан отново.