1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Боримиров преди дербито: Надявам се да сме крайния победител

Боримиров преди дербито: Надявам се да сме крайния победител

Бившият спортен директор на Левски поиска отборът да се бори и на двата фронта за 100-годишнината

Боримиров преди дербито: Надявам се да сме крайния победител
Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров си пожела победа преди реванша от осминафиналите за Купата на България между Левски и ЦСКА. Боримиров поиска и „сините” да продължат борбата на двата фронта за 100-годишнината.

„Това е изключително важен мач за нашия отбор. Надявам се да сме крайния победител, защото една победа ни дава възможност да продължим борбата за Купата. Догодина клубът ще чества 100-годишнина и трябва да се борим на двата фронта”, коментира Боримиров преди вечното дерби.

„Наистина има възход в последните мачове и се надявам да продължи така и през пролетта. Трябва да показваме постоянна игра, а в момента точно това му липсва на Левски.”

Даниел Боримиров упрекна ръководството на „сините”, че в последните шест месеца е сменило цели четирима треньори, като добави, че е привърженик на българските специалисти.

Бившият играч на Левски отказа да коментира евентуално завръщане в клуба, като добави, че се надява настоящият спортен директор Христо Йовов да се справя в нещата, които върши.