Стойчо бесен след дербито: Голяма загриженост проявяват към Левски +ВИДЕО

Старши треньорът на „червените” отново обвини съдиите за загубата

Стойчо бесен след дербито: Голяма загриженост проявяват към Левски +ВИДЕО
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше бесен след загубата от Левски със 6:7 след изпълнение на дузпи в мач-реванш от 1/8-финалите за Купата на България.

Наставникът на „червените” обвини съдиите в това, че са подпирали вечния съперник по време на целия двубой, като изтъкна и несвирената дузпа при играта на Димитър Макриев в началото на втората част.

„На Левски им се помагаше през цялото време”, коментира Младенов след двубоя. „Видя се, че невинаги значително по-добрият отбор печели. Ние имахме много положения, греда, не 100, а 1000-процентова дузпа. Не мога да разбера някои хора как тълкуват правилника. Топката е насочена в очертанията на вратата, среща ръка – специалистите да коментират.

"В последните години се проявява голяма загриженост и притеснение за Левски, да им се помага във всяко едно отношение. ЦСКА се погазва постоянно, но ние продължаваме да съществуваме и пак бяхме над Левски по игра и поведение."

„При дузпите се получи така, че до последният момент нещата бяха на кантар”, добави Младенов.



На пресконференцията след двубоя Младенов продължи: „Тази загуба ще ни амбицира да работим със злоба и тъпкано ще си го върнем. Нищо не ни покри днес, всичко ни избяга. Трябва да обърнем тази съдба в наша полза.”

„Не забравяйте от къде тръгна ЦСКА и къде е сега. Показахме характер във всяко едно отношение в двете фази на играта. Заради лисата на подготовка дойде и умората, но пак стояхме по-добре физически от Левски.”

„Гордея се с отбора. Имаме си проблеми и аз ги знам къде са. Надявам се през зимния трансферен прозорец да ги коригираме, ако въобще можем. Неведнъж съм казвал, че в този период е трудно да вземеш качествени футболисти”, завърши Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки