Йовов: Рулетката на дузпите беше на наша страна +ВИДЕО

Спортният директор на Левски призна, че ЦСКА са изпуснали доста положения

Йовов: Рулетката на дузпите беше на наша страна +ВИДЕО
Спортно-техническият директор на Левски Христо Йовов поздрави футболистите на „сините” за мъжката игра и допълни, че победата над ЦСКА е добър завършек на годината за отбора. Левски победи вечния съперник в мач-реванш от 1/8-финалите за Купата на България със 7:6 след изпълнение на дузпи.

„Доста чисти положения имаха ЦСКА, но рулетката на дузпите беше на наша страна”, коментира Йовов след двубоя. „Само може да ме радва мъжката игра от нас и от ЦСКА, а, след нещата, които видяха хората, мисля, че трябва да са доволни.”

„Поздравявам всички футболисти: тези, които вкараха, и Пламен, който спаси две дузпи. Това бе един добър завършек на годината за Левски. Донякъде трябва да се извиним на феновете за това, което им причинихме. Една победа, макар и изстрадана, над ЦСКА е добър завършек на годината.”

„Селекцията е на дневен ред. Ще имаме разговори с президента. Знаете, че през зимата е трудно да се привлекат футболисти, особено свободни. Надявам се да бъдат отпуснати пари, има постове, които трябва да бъдат засилени.”

Накрая Йовов отрече информациите за трансфер на Владимир Гаджев през зимния трансферен прозорец, като коментира, че полузащитникът все още договор с Левски. Но допълни, че отборът няма да спира футболисти при добри оферти към тях.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки