Вальо Илиев: Надиграхме Левски тотално, а загубихме

„Тяхната цел, според мен, беше да докарат мача до дузпи”

Вальо Илиев: Надиграхме Левски тотално, а загубихме

Надиграхме Левски тотално, а загубихме. Това заяви капитанът на ЦСКА Валентин Илиев след поражението с дузпи от „сините” в 1/8-финалите на турнира за Купата на България, съобщи репортер на Novsport.com.

„Момчетата се раздадоха максимално, за което им благодаря. Стойчо Младенов бе определил предварително кои футболисти ще изпълняват дузпите, до последния играч. Там обаче всичко е късмет. Дузпата или я вкарваш, или не я вкарваш.”

„Като цяло мисля, че постигнатото от ЦСКА до момента е доста добре, защото всички ни бяха отписали. Не отговаря на нашите цели, но на базата на това, през което минаваме и условията, при които работим, няма от какво да се срамуваме. Аз виждам бъдеще в отбора и съм сигурен, че след паузата ще бъдем много по-силни. Винаги сме се борили за титлата и това не се е променило.”

„Тяхната цел, според мен, беше да докарат мача до дузпи и вече там е божа работа. Болезненото е, пак казвам, че надиграхме Левски, а загубихме. Ако бяхме играли слабо и да кажем, че не сме заслужавали успеха, разбирам, но не бе такъв случаят. Иначе треньорът окуражи всички ни в съблекалнята, за което му благодаря. Искам огромна благодарност да изкажа и към нашите фенове, защото те са много важен играч за нас и се надявам да продължават все така да ни подкрепят.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки