Гаджев призна, че чака оферти +ВИДЕО

Полузащитникът на Левски потвърди, че е отказал трансфер в Урал

Гаджев призна, че чака оферти +ВИДЕО
Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев призна, че чака оферти за трансфер през зимната пауза. Гаджев потвърди и информациите, че е отказал трансфер в руския Урал, но си „оставил вратичка”. Призна също за интерес от отбори от Белгия, но добави, че досега няма нищо конкретно.

Един от най-опитните играчи в състава на „сините” трябваше да напусне терена преждевременно при победата на Левски над ЦСКА в мач-реванш от 1/8-финалите за Купата на България, спечелен от тима на Антони Здравков със 7:6 след изпълнение на дузпи.

„Победата беше много важна, безценна. Важното е, че се класирахме. Пацо е герой на мача.”, сподели Гаджев.

Полузащитникът на Левски сподели, че не видял ситуацията при играта с ръка на Димитър Макриев в наказателното поле на „сините” и отказа да я коментира. В края на двубоя той се сдърпа с Джаксън Менди, като обясни, че му е казал „да се прибира по-бързо в съблекалнята. Гаджев допълни, че чужденците „идват тук и веднага развиват грандоманщина.



Според Гаджев, феновете трябва да са доволни от завършека на годината, имайки предвид отвратителния старт на сезона.

Полузащитникът на Левски обясни, че е глезенът му се е подъл след едно единоборство в средата на терена и затова е трябвало да бъде сменен.

Гаджев хвърли и светлина върху евентуалния си трансфер през зимата: „Ако дойде оферта, която да ме удовлетворява, ще замина. Важното е отборът да е стабилен, а не да се бори за изпадане, защото не мисля, че ще намеря израстване там. С Левски сме се разбрали за сумата, която ще искат за мен. Ще бъде в рамките на нормалното. Отбор от силно първенство може да си я позволи.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки