1. Novsport
  2. Локомотив (Пд)
  3. Камбуров: За мен реалният шанс е купата

Камбуров: За мен реалният шанс е купата

„Няма да гледам аз да стана голмайстор. Ако ми се отдаде възможността, разбира се, няма да върна статуетката накрая”

Камбуров: За мен реалният шанс е купата
„Няма да гледам аз да стана голмайстор. Ако ми се отдаде възможността, разбира се, няма да върна статуетката накрая”, посочи нападателят на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров преди първата тренировка за годината на тима. По думите му, по-важното е отборът да се представи по по-добър начин от есента.
 
„За мен реалният шанс е купата. Не подценявам отбора на Добруджа, но при едно елиминиране на Добруджа, отиваме вече на полуфинал, което вече е голям шанс и би трябвало да го използваме. Мисля, че сме добър отбор, имаме качествени футболисти. Ако вземем 1-2 качествени футболисти, да вдигаме нивото, имаме голям шанс през купата, дай Боже да успеем”, пожела си голмайсторът на „А” група с 15 точни попадения през този сезон.
 
Що се отнася до първия лагер на Канарските острови, Камбуров каза: „Най-важното е първият лагер да няма контузии, защото на 2-3 тренировки ще играем с доста сериозни отбори. Трябва да се влиза доста сериозно в единоборства, дай Боже да няма контузии, да проведем добре и втория лагер, и да влезем в първенството по най-добрия начин, и по-добре от лятото, защото тогава се събирахме, сега вече повечето се познаваме, доста мачове натрупахме, надявам се да се представим по-добре през пролетта.”
 

„Пожелавам здраве не само на мен, а на всички колеги, да няма контузии. Мисля, че за всеки загубен мач всеки футболист трябва да съжалява, но в някои мачове бяхме надиграни, заслужено загубихме. В други пък играхме добре, взехме точки, в трети пък някои малко очакваха. Така че на приливи и отливи, но все пак за отбор, който се сформира в движение, мисля, че нелоши резултати постигнахме, в седмицата сме. Първата цел е постигната, сега пролетта сигурно ще имаме нова цел, дай Боже да я постигнем и нея.”   

И Пиргов хвърли оставка на "Лаута"

Пореден напускащ Локо (Пд)

Пенев не поддава, отказва да хвърли оставка

Треньорът вече е на 8-часов работен ден

Официално: Масови оставки в Локо (Пд)

Новината бе потвърдена от клуба

Пенев след болезненото 3:3: Доволен съм

Изпуснахме победата, обясни специалистът

ЛУД ОБРАТ! Хебър с тежък удар по Пенев (ВИДЕО)

"Зелените" наваксаха 2 гола в продълженията

От Локо (Пд) взеха отношение след спекулациите за конфликт между Нтело и Крушарски

Клубът с позиция

Официално: Локомотив (Пловдив) подписа договор с Йохан Нзи

Той е с контракт за две години

Грозно! Феновете на Локо (Пловдив) причинили варварски погром на "Колежа"

От Ботев (Пловдив) публикуваха снимки посредством своите социални мрежи

Локо (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача срещу Левски

Двубоят ще се проведе в петък