Кокала помага на Левски да продаде в Израел Генков и Гаджев, а не Гари Родригес

Глупост е, че уре­ждам Гари Родригес в Израел, обяви Емил Велев

Кокала помага на Левски да продаде в Израел Генков и Гаджев, а не Гари Родригес
Бившият треньор на Левски Емил Велев от­ново се притече на по­мощ на „сините". Вчера той се срещна със собственика на клуба Тодор Батков, спор­тният директор Христо Йовов и целия спортно-технически щаб. Кока­ла, който е последният треньор, направил Левски шампион, ще се опита да направи всичко възможно, за да съдейства за тран­сфер на двама от най-конвертируемите игра­чи на „сините" в Из­раел, където специа­листът има солидни връзки.

Левски е в теж­ка финансова криза и клубът се нуждае от спешни продажби, за да се стабилизира.

„Глупост е, че уре­ждам Гари Родригес в Израел", обяви Велев пред „Меридиан Мач" по повод на слуховете, че движи сделката за продажба на крилото. „Ще се опитам обаче да помогна за продаж­бите на Владимир Га­джев и Цветан Генков. Винаги съм готов да съ­действам на Левски", коментира още треньорът.

„Сините" искат да се освободят от Генков по­ради огромната запла­та, която получава фут­болистът, и малкото го­лове, които реализира в нейна замяна. Гаджев пък се съгласи да преподпише договора си, но има договорка за трансфер при добра оферта. Той вече от­ряза руския Урал, но продължава да търси подходяща за себе си дестинация. Левски търси около 500 000 евро от продажбата на двамата. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки