1. Novsport
  2. Европейски футбол
  3. "Daily Mail": Дейвид Мойс получава внушителен спасителен пакет от 200 млн. паунда за нови играчи

"Daily Mail": Дейвид Мойс получава внушителен спасителен пакет от 200 млн. паунда за нови играчи

Други издания на Острова посочват, че сумата е 100 млн. паунда, Марко Ройс и Коке са основните цели на английския шампион

"Daily Mail": Дейвид Мойс получава внушителен спасителен пакет от 200 млн. паунда за нови играчи
Манчестър Юнайтед ще удари мощно финансово рамо на мениджъра Дейвид Мойс с космическите 200 млн. паунда за трансфери, пише „Дейли мейл”.

Шокиращото отпадане на „червените дяволи” в третия кръг на ФА Къп прави Купата на Лигата единствения реален шанс на Мойс за трофей в края на сезона, пише изданието.

Тази вечер Юнайтед гостува на Съндърланд в първи мач от полуфиналите за Купата на Лигата, но се очаква отново Рууни и Ван Перси да бъдат извън състава заради контузии. Двамата може би най-добри футболисти на Мойс са в лазарета, а той похарчи само 27,5 млн. паунда през лятото и то за един играч – Маруан Фелайни. За капак белгиецът също не е на линия след операция на китката.

„Дейли мейл” счита, че Марко Ройс е основната трансферна цел за Юнайтед, но неговата цена едва ли ще падне под 30 млн. паунда. Мойс обаче не държи на всяка цена да харчи много през янаури и е склонен да извърши повечето сделки през лятото, когато е по-лесно да се направи голям трансфер.

Сумата за нови трансфери на „Олд Трафорд” води до разнопосочни информации на Острова. „Мирър” и „Експрес” пишат, че всъщност Мойс ще получи пакет от 100 млн. паунда, но „Мирър” дори посочва, че има вариант мениджърът да не похарчи и цент от тези средства през януари.

Изпълнителният директор Ед Уудърд е гарантирал пред Мойс, че пари за нови играчи ще има, но само ако те не са от така наречените „панически покупки”.

Според двата таблоида „дяволите” са се отказали от Андер Ерера и са насочили цялото си внимание за нов халф към друг играч от Ла Лига – Коке от Атлетико Мадрид.

Всъщност голямата цел пред Юнайтед е да „ограничи щетите”. Клубните шефове са готови да похарчат колкото е нужно, само и само да бъде продължена традицията отборът винаги да бъде в топ 3. От създаването на Висшата лига досега Юнайтед никога не е бил извън челната тройка в крайното класиране.

    

Фаворитите за титлата в Германия не се победиха

Байерн и Байер с 1:1 в Мюнхен

Лийдс гази в Чемпиъншип, Груев с нов силен мач

Българският титуляр с 90 минути при 3:0 над Ковънтри

В Италия: Юве на върха след класика и рекорд

Влахович вкара 2 бързи гола пред празните трибуни в Генуа

Абърдийн и Димитър Митов с 6 от 6 в Шотландия

Българският вратар с цял мач при успех с 2:1, отборът му е на върха

ОБЗОР: Шешко поведе РБ Лайпциг към разгром (ВИДЕО)

Щутгарт взе точка с човек по-малко, резултати и класиране в Бундеслигата

Райо и Леганес взеха по точка

След равенство 1:1

Арсенал изравни Сити на върха с голове в 94-та и 99-та минута (ВИДЕО)

"Топчиите" стигнаха до успеха срещу Лестър в самия край

ОБЗОР: Исторически Палмър наниза четири гола на Брайтън (РЕЗУЛТАТИ)(ВИДЕО)

Челси отнесе "чайките" с 4:2

Кошмар за Стоилов в Турция (ВИДЕО)

Гьозтепе загуби мач, в който водеше с 3:1