Владо Стоянов: Лудогорец ще се бори на всички фронтове и през пролетта

Надявам се подемът в Лацио да отмине до мачовете с нас, признава вратарят

Владо Стоянов: Лудогорец ще се бори на всички фронтове и през пролетта
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че играчите на разградчани вече са зажаднели за футбол.

"Починахме си, макар и да не беше за дълго време. 20 дни, които ни помогнаха да си починем най-вече психически. Събрахме се вече за лагер и смятам, че трябва да се настроим за подготовката. Малко е неприятен този период за всеки един футболист, но няма как. Надявам се да се подготвим добре. Зажаднели сме за футбол. Аз лично нямам търпение да почнат тренировките и официалните мачове. Дано да направим добра подготовка и да сме готови за официалните срещи", заяви Владо Стоянов, който коментира и съперникът на разградчани в турнира Лига Европа - Лацио.

"Имаше и по-тежки съперници, които можеха да ни се паднат. Да, имаше и по-леки, но смятам, че отборът на Лацио е преодолим. Естествено, това е Лацио, а не е някой случаен отбор. Тим с традиции, с фенове, всички го познаваме добре. Надявам се да се подготвим добре и да продължим доброто си представяне от есента. Дано да имаме късмет и да отстраним Лацио. Честно казано, през тези почивни дни не съм гледал мачове. Доста срещи ни се събраха през есента и исках да си почина психически. Не съм следил какво се случва с Лацио. Чух, че е имало треньорска смяна, а за скандалите разбирам сега от Вас. Вчера гледах второто полувреме на мача с Интер (б.а. победа с 1:0 за Лацио). Нормално е, когато има нов треньор, отборът да е по-мотивиран. Да се надяваме, че този подем ще премине в следващите месеци и когато дойде срещата с нас, те да не са в толкова добро състояние. Знаем, че ще играят в първенството си по това време и ще са в най-добра форма. Ще се повторя, но ще кажа, че имаме възможности да ги преодолеем", добави вратарят на Лудогорец.

"Ние се готвим за всички турнири. Имаме голяма група от футболисти. Треньорският щаб прави доста ротации. Видяхте, че през есента успяхме да се борим на всички фронтове. Смятам, че и през пролетта ще продължим тази успешна серия. В някои мачове ще се дава шанс на футболисти, които не взимат толкова често участие. Всичките ни играчи са в добра форма. Имаме дълга резервна скамейка, пълна с равностойни футболисти и не смятам, че ще се отказваме от който и да било турнир. Ще се опитаме да спечелим Купата на страната, а главната ни цел е шампионската титла. Разбира се, ще се опитаме да стигнем възможно най-далеч в евротурнирите", добави още стражът на разградчани.

"Конкуренцията за титлата тази година е доста сериозна. Има много мачове и се получават въртележки. Аз бях прогнозирал още преди сезона, че Литекс ще бъде един от основните ни конкуренти, тъй като запазиха състава си от предната година. Взеха и нови футболисти. Имат балансиран и силен състав. Ботев малко ме изненадаха с лошото си представяне през есенния полусезон, но смятам, че ще се подсилят през зимата. Имаме доста конкуренти, разбира се ЦСКА и Левски също не са се отказали от борбата за титлата. Първенството ще бъде интересно, но и тежко за нас", каза още Владо Стоянов.

"На феновете на Лудогорец пожелавам да продължават да ни подкрепят, а ние футболистите да продължаваме да ги радваме с успехи. Надявам се накрая на първенството да честваме третата титла на отбора", завърши стражът на Лудогорец. /БГНЕС
Лудогорец привлече национал на Швеция

Трети нов в Разград това лято

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки