Левски обяви чак в събота Антон Огнянов, за да не бъде изнудван, подчерта треньорът на „сините” (+ВИДЕО)

"Избрах да дойда, защото искам да играя за Левски, треньорът ме иска, харесва ми и аз имам огромно желание"

Левски обяви чак в събота Антон Огнянов, за да не бъде изнудван, подчерта треньорът на „сините” (+ВИДЕО)
Единственото засега ново попълнение на Левски Антон Огнянов позира със синята фланелка в неделя, когато отборът от „Герена” започва своята подготовка. Дошлият от Любимец флангови футболист получава №8, съобщи старши треньорът Антони Здравков.
 
„Преди да му дам фланелката, с която трябва да защитава първо клуба и после собственото си име, понеже се разигра сага, още от ноември лично аз имам интерес към него, за което беше уведомен неговият мениджър, бяха проведени разговори. Това, че го обявихме вчера, е политика на клуба, за да не се стигне до изнудване на клуба”, обясни наставникът пред медиите.
 
Самият Огнянов, към когото имаше интерес и от ЦСКА, не пожела да коментира други клубове.
 
„Аз съм футболист на Левски и ще коментирам само ситуацията в клуба  и нещата, свързани с Левски. Избрах да дойда, защото искам да играя за Левски, треньорът ме иска, харесва ми и аз имам желание да играя за Левски, огромно”, уверено заяви 25-годишният играч.
 
Относно предпочитанията си за пост той каза: „Аз съм професионалист, мога да играя ляв защитник, ляв халф, ляв нападател. Вече треньорът, където прецени, ще играя там.”
 
Роденият в Стара Загора иска да се наложи в титулярния състав и приема това като предизвикателство в своята кариера.
 
„Да, готов съм, това е едно предизвикателство за мен и ще бъде чест.”
 

„Ще тренирам усърдно, ще гледам да се доказвам, че имам място в състава. Дано го заслужа. Времето ще покаже в подготвителния период.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки