1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. Стотици фенове на „Герена” за първата тренировка на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стотици фенове на „Герена” за първата тренировка на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)

Общо 30 футболисти започнаха зимна подготовка, съобщи репортер на Novsport.com

Стотици фенове на „Герена” за първата тренировка на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)

Над 300 привърженика на Левски са на „Герена”, за да изгледат на живо първата тренировка а любимците си за юбилейната 2014 година, съобщи репортер на Novsport.com.

Футболистите започнаха да се събират около 13:00 часа, като на стадиона се появи и продаденият тази зима на италианския елитен Удинезе Антонио Вутов.

Иначе първото занимание на „сините” стартира с бурните аплодисменти и песните на феновете в 13:45 часа, когато наставникът Антони Здравков изведе на официалния терен общо 30 футболисти.



Сред тях бяха десетима юноши в лицето на Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Деян Иванов, Стивън Петков, Мики Орачев, Галин Ташев и Божидар Краев, а от първия тим отсъстваха трима.

Гари Родригес, който ще изкара пробен период в английския елитен Уест Хем, получи по-дълга почивка от ръководството, като същото навярно важи за Ларсен Туре. Стефан Велев пък се възстановява от контузия и затова не се появи на терена.

Ръководството на клуба бе представено от финансовия директор Константин Баждеков, както и от спортно-техническия Христо Йовов.

Последният изгледа заниманието от терена, заедно с Вутов, а междувременно оповести, че ще свика пресконференция след подготвителния лагер в Кипър и тогава ще даде повече подробности около селекцията на „сините”.



Засега единственото ново попълнение на Левски е капитанът на Любимец Антон Огнянов. Той бе представен по-рано днес пред медиите от старши треньора Антони Здравков, след като вчера подписа официално договор за 2,5 години със „сините”.