Монтана замина на лагер в Петрич с 25 футболисти (+СНИМКИ)

Преди отпътуването с клуба подписаха двама нови

Монтана замина на лагер в Петрич с 25 футболисти (+СНИМКИ)
С група от 25 футболисти, но без тарана си Мирослан Антонов, който си урежда тренсфер в чужбина, отборът на Монтана замина на първия си зимен лагер. От днес до 25 януари монтанци ще се готвят в Петрич, предаде кореспондент на Novsport.com
 
Преди да отпътуват за южна България договор с клуба за срок от 18 месеца подписаха Владимир Байрев и Деян Молдованов. И двамата са централни защитници, юноши са на Левски, като Байрев е на 19 г., а Молдованов на 28. С тяхното привличане новите попълнения в зимната селекция ва Монтана станаха седем. 

 
Още в края на миналата година от стадион „Огоста” успяха да си осигурят подписите на вратаря на Хасково Ивайло Василев, защитника на Левски Тодор Гочев, полузащитника на Любимец Янко Ангелов и на нападателите Александър Киров (Ботев Враца) и Ивелино Иванов (Левски). По време на лагера в Петрич новият ст. треньор на Монтана Николай Митов ще прецени качествата на дошлите на проби Кристиян Здравков и Доминик Аврамов и ще реши дали да им предложи договор с клуба. В последния си ден от лагера в Петрич, на 25 януари, пък монтанци ще изиграят контролна среща със Славия, като двубоят най-вероятно ще бъде в Сандански.

 
Групата на Монтана за лагера в Правец:
вратари: Христо Иванов, Стоян Васев, Ивайло Василев.
защитници: Георги Мечечиев, Богомил Дяков, Кристиян Митов, Георги Георгиев, Раиф Мурадов, Владимир Байрев, Деян Молдованов, Тодор Гочев, Кристиян Здравков.
полузащитници: Йордан Тодоров, Владимир Мичев, Антон Костадинов, Благой Наков, Никола Мицански, Красимир Илиев, Янко Ангелов, Доминик Аврамов.
нападатели: Венци Иванов, Кристияан Митов, Ерик Почански, Александър Киров, Ивелино Иванов.

 
С. треньор: Николай Митов.
Помощници: Дилян Иванов, Панталей Заков.
Треньор на вратарите: Мирослав Митев.
Кондиционен треньор: Красимир Пунчев.
Лекар на отбора: д-р Владимир Пекачев.
Масажист: Демир Борисов.
Домакин: Атанас Кръстев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки