1. Novsport
  2. Тенис
  3. Гришо срещу Надал в сряда сутринта, но не преди 05:00 часа

Гришо срещу Надал в сряда сутринта, но не преди 05:00 часа

Преди големия мач за Григор на "Род Лейвър Арена" ще се играят два от 1/4-финалите при жените

Гришо срещу Надал в сряда сутринта, но не преди 05:00 часа
Страхотният четвъртфинал от Откритото първенство на Австралия между Григор Димитров и Рафаел Надал отново ще накара много българи да станат необичайно рано.

Организаторите на турнира в Мелбърн вече обявиха официалната програма за сряда, когато първата ракета на България ще се изправи срещу номер 1 в света.

Димитров и Надал ще играят на централния корт „Род Лейвър Арена” не преди 05:00 часа българско време (или 14:00 местно австралийско).

Преди тях на централния корт ще се играят два от четвъртфиналите при жените. Първо от 02:00 часа българско време Симона Халеп играе с Доминика Цибулкова, а след тях Агнешка Радванска мери сили с Виктория Азаренка.

След изиграването на тези две срещи организаторите са предвидили сблъсъка Надал – Димитров. Общо за двата мача при жените са отделени 3 часа, така че със загрявките и кратките интервюта след мачовете има реална възможност двубоят на Гришо да започне и по-късно, което е добре дошло за българската аудитория.

Програмата в сряда завършва с късната сесия и гвоздея Анди Мъри срещу Роджър Федерер в повторение на финала от Олимпийските игри в Лондон, когато Мъри взе златото у дома.