1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Мартин Камбуров: Ако се появи добра оферта за мен, бих си тръгнал

Мартин Камбуров: Ако се появи добра оферта за мен, бих си тръгнал

“Локомотив ще продава футболисти, за да съществува”, каза нападателят

Мартин Камбуров: Ако се появи добра оферта за мен, бих си тръгнал

Нападателят на Локомотив Пловдив - Мартин Камбуров - каза, че ако се появи добра оферта за него за трансфер, би си тръгнал. “Ако се появи добра оферта за мен бих си тръгнал. Засега няма нищо конкретно, ако има нещо аз ще съм първият, който ще уведомя медиите. Едва ли от клуба ще ни направят някакви спънки, ако има нещо”, уточни той преди “смърфовете” да отпътуват за втория си зимен лагер в Испания.

 

“Напуснаха ни двама основни футболисти, може би ще дойдат нови момчета сега с нас. Аймен и Костас бяха много важна част от отбора - твърди титуляри, така че разбира се, че ще липсват. Но ние сме такъв клуб, който няма възможностите на другите отбори и трябва да се използват такива моменти, когато има някой да се продава, за да може да съществува локомотив на този етап. Ако има още оферти, ще се продава, защото локомотив трябва да съществува”, каза още опитният футболист на летището.

 

Камбуров допълни още, че се надява Локомотив да направи силни мачове в първата седмица, като не се ангажира да определи къде ще завършат в класирането “черно-белите”.

 

“Това е хубаво, че ще играем мачове в първата седмица, защото публиката ни ще гледа хубави двубои. Надявам се да направим хубави мачове и да зарадваме публиката, а къде ще завършим - ще видим накрая”.

 

Марто завърши, като каза, че най-важното от контролните срещи, изгирани по време на първия лагер, е, че няма контузени футболисти.