1. Novsport
  2. Баскетбол
  3. Черно море ще вземе нов играч преди плейофите

Черно море ще вземе нов играч преди плейофите

Това разкри днес зам.председателят на клуба Симеон Варчев

Черно море ще вземе нов играч преди плейофите

Черно море порт Варна може да се възползва от опциите за трансфери и да се подсили с нов играч преди плейофите, ако отборът завърши на второ място в редовния сезон на НБЛ. Това разкри днес зам.председателят на клуба Симеон Варчев. 

 
Той призна, че отборът има нужда от висока тройка, високо крило, 203-204 сантиметра с добра стрелба. Според него играч на този пост ще даде възможности за други комбинации в нападение. Варчев съобщи още, че до десетина дни състезателят от младежкия отбор на клуба Ангел Пейчинов ще бъде привлечен в мъжкия отбор. По повод предстоящата среща от поредния кръг на НБЛ срещу Рилски спортист в неделя във Варна Варчев коментира, че между двата отбора има много сериозна закачка и независимо от състезателите, които играят, тя винаги остава. Рилски спортист разполага с петима американци, каза Варчев, като отличи Шон Барнет, който според него е много добър състезател. "Очаквам победа", каза още специалистът. 
 
Според него двубоят с Рилски спортист трябва да е по-лесен за Черно море порт Варна, отколкото мача срещу Левски в София. Симеон Варчев каца още, че ръководството мисли и за следващата година. 
 
"Ако чужденците в отбора продължат с представянето си както досега ще бъдат поканени да останат в отбора", каза още зам.председателят на клуба. Срещата между Черно море порт Варна и Рилски спортист е в неделя от 18.00 часа в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна.