Сензациите в пресата: ЦСКА сезира ФИФА за Ди Вани

Мъри хвърли око на вратаря на Любимец, Херо освобождава Амари, Генков "изложен" пред всички желаещи в Кипър

Сензациите в пресата: ЦСКА сезира ФИФА за Ди Вани
Сензациите в пресата днес, понеделник, 3 февруари 2014 година:

Труд: ЦСКА сезира ФИФА за Ди Вани

ЦСКА е сезирал ФИФА за делото “Гуидо ди Вани”, което заплашва да вземе почти 1 000 000 лева от касата на клуба.

Аржентинецът каза, че подписът му е фалшифициран от мениджъри, които само са се представяли за негови агенти. И ЦСКА настоява ФИФА да направи проверка на документацията. Още с пристигането си при “червените” в Сиде преди седмица, Ди Вани подписа декларация, че не съди клуба.

Казусът стартира през 2012-а, когато имаше предварителен контракт между ЦСКА и футболиста, който не влезе в сила заради факта, че нападателят въобще не дойде в България.

С Ди Вани начело на атаката тимът на Стойчо Младенов спечели първа победа на лагера в турския курорт – 2:1 над носителя на датската национална купа “Есберг”. Но аржентинецът не стигна до голов удар, а попаденията вкараха обичайни заподозрени от първия полусезон – Емил Гъргоров и Ивайло Чочев.

Труд: Оглед на „синия” Генков за всички желаещи в Кипър

Цветан Генков ще бъде оглеждан от всички желаещи клубове по време на лагера на “Левски” в Кипър. Централният нападател изненадващо пое със “сините” към острова в неделя, след като изобщо не бе вписан в групата за полета. Защо? Планираше в събота вечерта ветеранът да бъде продаден на турски отбор, но не се получи.

С привличането на Валери Божинов “сините” събраха 3 тежки деветки, а отборът използва схема с една. Никой от триото не умее да играе на друг пост...

Димитър Макриев не желае да напуска, защото иска да се докаже в тима на своето сърце. Генков обаче вече е склонен да си тръгне, ако някой да му осигури заплата, подобна на “синята”. Цветан е на кота 200 хил. евро на сезон.

“Левски” е готов да се раздели без трансферна сума с бившия национал. За Генков има варианти с украински, кипърски и китайски отбор, но засега без оферта. На лагера на острова Цветан може да бъде наблюдаван и в тренировките, и в контролите. През февруари в Кипър се трупат десетки отбори от цяла Европа. “Левски” започва проверките днес срещу руския “Мордовия”.

7 дни спорт: Херо освобождава двама

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров се отказва от услугите на двама от титулярите от есенния дял Наджиб Амари и Жозое Баламанджи, съобщи „7 дни спорт“. Договорите на двамата ще бъдат разтрогнати по тяхна вина заради неявяването им след Нова година в отбора.

Амари се спрягаше като сигурен трансфер в Турция, а бе желан и от няколко български отбора. Димитров разкри, че дошлият на проби от Локомотив Пловдив Георги Стефанов е освободен. 
 
Меридиан мач: „Канарчетата” искат страж от Любимец

Ботев (Пд) проявява интерес към титулярния вратар на Любимец през есента Радослав Рашков. 26-годишният страж може да се ока­же резерва на Адам Стаховяк и инвестиция в бъдещето на „жълто-черните".

Станимир Стоилов е останал впе­чатлен от изявите на Рашков в двата мача, които новакът спечели срещу Ботев, както и в още няколко срещи с най-силните отбори в елита. Мъри и щабът му се отказаха от Росен Андонов, който бе пра­тен в сателита Раковс­ки. Младите Филип Ди­митров и Стамен Боюджиев не са достатъчно стабилна алтернатива на поляка, който е твърд титуляр под рамката.

Рашков, който преди да подпише в Любимец игра за Етър и Светка­вица, в момента е в Ис­пания на лагер с отбора на Войн Войнов. След завръщанет» и на двата клуба в България веро­ятно ще се водят прего­вори. Трансферният прозорец у нас е отво­рен до края на февруа­ри. За момента от ръководството на Ботев не потвърждават, но и не отричат за евентуално привличане на Рашков. 
Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки