Стойчо: Липсва ни таран, затова адаптираме Косоко за върха на атаката

„Дай Боже всекиму такъв проблем - да има конкуренция и да се чуди кого да пусне”

Стойчо: Липсва ни таран, затова адаптираме Косоко за върха на атаката

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че не е очаквал чак толкова груба игра от чешкия Славия Прага. Вчера "червените" победиха с 1:0  и така записаха втори успех от 5 мача в Сиде, където ще останат до понеделник за подготовка.

"Най-малкото съм очаквал клуб от Чехия да играе по такъв начин - изключително агресивни, груби... За щастие се разминахме с леки контузии. В края на краищата се опитахме да отвърнем на агресията на противника. Особено първото полувреме се поувлякохме по тяхната игра след първите 20-25 минути и до края на мача действахме като тях. Не се игра футбол, трудно можеше да се създаде нещо качествено. Въпреки всичко стигнахме до няколко ситуации. Една от тях Косоко отигра по най-добрия начин, а после пак той се пребори, за да отбележи гол", каза Младенов, след което продължи да хвали вчерашния голмайстор.

"Ние го пробваме и адаптираме на поста централен нападател поради принуда. Липсва ни таран. В днешния мач се представи доста задоволително. Разбира се, му трябват още мачове да се адаптира на тази позиция. Той е футболист, който ни дава опции. Стига да продължи да се отнася сериозно в тренировките и мачовете", добави треньорът на червените, който разкри, че е доволен от подготвителните лагери в Гърция и Турция.

"Резултатите са ми най-малко важни. Доволен съм от поведението на играчите и това как стоим на терена. Мисля че свършихме много добра работа. Всички футболисти се вложиха максимално и са здрави Единствено Пламен Крачунов е с контузия в ахилеса. Твърдите терени ни създадоха проблем", разясни Младенов.

"Дай Боже всекиму такъв проблем - да има конкуренция и да се чуди кого да пусне. Всички футболисти ги слагам под общ знаменател. Ще разчитаме на всеки един. Никой няма предимство при избор на състава", каза още Младенов и добави, че ЦСКА ще продължи с контролите и по време на някои по дълги паузи през пролетния полусезон.

Стипич: Очаквам нови играчи следващата седмица

"Няма как да не съм доволен", заяви треньорът на ЦСКА

ЦСКА надви Политехника Яш с 2:1 в Банско (ВИДЕО)

Алесандро Николов и Фаетон бяха голмайсторите за "армейците"

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 подписа с Алекс Божев

Юношеският национал направи дебюта си за тима в контролата със Струмска слава

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки