1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. ЦСКА се прибра без Ди Вани

ЦСКА се прибра без Ди Вани

Браян Ереро близо до договор с "червените"

ЦСКА се прибра без Ди Вани

ЦСКА се прибира от лагера си в Турция в понеделник вечерта без новата си звезда Гуидо ди Вани. Проблеми с аржентинеца няма - нападателят получи позволение от треньора Стойчо Младенов да пътува до Италия. Там ди Вани очаква да вземе местен паспорт, тъй като има баба и дядо от Апенините. По този начин дългочаканият нападател ще освободи място за чужденец извън Европейския съюз. Освен това отсъствието от тренировки ще позволи на ди Вани да се възстанови от болката в ахилеса, която го мъчеше в последните дни.

Също в неделя от лагера на ЦСКА си тръгна юношата на Барселона Браян Ереро. Левият бек получи одобрението на Младенов и договорът вече е само формалност. Ереро се прибира в Испания, за да събере багажа си и вероятно също във вторник ще се присъедини към отбора.

ЦСКА тренира и в деня на отпътуването за България. Стойчо Младенов натовари здраво футболистите и по време на лагерите в Гърция и Турция нямаше нито един пълен свободен ден. На 12 февруари за тези, които са играли по-малко, е организирана контрола срещу Академик (Свищов) в столицата. Последната проверка за основните футболисти е на 15-и срещу Берое в Стара Загора.

Най-новото попълнение на ЦСКА Иван Стоянов ще се присъедини в сряда на първата тренировка след Анталия. Нападателят е изостанал с подготовката, тъй като тренира самостоятелно цяла зима, след като бе освободен от Лудогорец. В щаба на “червените” обаче не се съмняват в сериозното отношение на национала и очакват да не е изостанал много спрямо новите си съотборници.