Антон Огнянов се контузи тежко, операцията е неизбежна /обновена/

Новото попълнение на Левски със сериозно изкълчване на левия глезен, скъсване на връзки и фрактура на малкия пищял

Антон Огнянов се контузи тежко, операцията е неизбежна /обновена/
Новото попълнение на Левски Антон Огнянов пострада тежко още в 3-ата минута на проверката с Виктория (Пилзен) и бе закаран в болница, след като в самото начало на проверката Томаш Вагнер направи груб шпагат в краката на бившия капитан на Любимец, който падна много неприятно и се видя как кракът му се огъна под неестествен ъгъл. 

Болката на крилото беше голяма, а Ларсен Туре и Валери Божинов се хванаха за главите. Огнянов бе изнесен на ръце извън терена от лекарския щаб на „сините” и с лек автомобил бе закаран до близка болница.

Направените там медицински изследвания показаха, че фланговият играч има сериозно изкълчване на левия глезен, скъсване на връзки и фрактура на малкия пищял, съобщи впоследствие официалният сайт на Левски.

Глезенът му вече е наместен и обездвижен, но операцията е неизбежна, като прогнози за възстановяването му ще се правят след като медицинската интервенция бъде извършена в София. Очаква се в следващите дни Огнянов да напусне лагера в Кипър преждевременно и да пътува за България.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки