“Синият” директор: Всички помним какво ни взе Славия (ВИДЕО)

Белаид и Бастос няма да дебютират срещу “белите” в дербито

“Синият” директор: Всички помним какво ни взе Славия (ВИДЕО)

“С цялото ми уважение към “белия” отбор, но нямам никакви притеснения от Славия. Искрено се надявам да ги бием по безапелационен начин. Никога друг път няма  да ме чуете да говоря така за отбор, но всички помним какво ни взе Славия”. Това бяха емоционалните  думи на Христо Йовов преди най-старото столично дерби. 
 

Директорът в клуба каза още, че две от новите попълнения - Рафаел Бастос и Аймен Белаид - няма да направят своя официален дебют със синия екип в събота на “Герена, тъй като документите все още не се оправени на бразилеца, а дошлият от Локо Пд футболист има натрупани жълти картони.


Христо Йовов каза още, че трябва да има малко повече търпение с младите футболисти, които се налагат в мъжкия състав, защото това е важна стъпка в техния живот.


“Наред със селекцията, обръщаме сериозно внимание и на младите. Една от целите ми като директор е именно такава. Но нека сме по-търпеливи с тях, защото това е важна стъпка в техния живот и не нормално да има лека несигурност в началото”, допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки