Бижутера: Валери Божинов е звезда, както всеки в Левски (СНИМКИ+ВИДЕО)

Шефът на отбора представи новите попълнения, без Антон Огнянов, който се възстановява

Бижутера: Валери Божинов е звезда, както всеки в Левски (СНИМКИ+ВИДЕО)

Спортният директор на Левски Христо Йовов заяви, че Левски е направил много голям трансферен удар с Валери Божинов.

Бижутера добави, че се надява нападателят да усети истинската атмосфера в “синия” клуб и да продължи договора си, съобщи репортер на Novsport.com.

“Валери е звезда, както всеки във Левски”, каза Йовов на днешната пресконференция. 



“Мисля, че Левски спечели от привличането на този футболист. Валери е свикнал на това медийно внимание, той е звезда, както и останалите футболисти на Левски. Той е осъзнал напълно какъв клуб е Левски, надявам се в края на сезона всички да сме доволни. Надявам се това да е добро развитие и за Валери, защото мястото му е в един голям отбор от Европа.“

Официално бяха представени Валери Божинов, Пламен Крумов, Рафаел Бастос, Аймен Белаид и Павел Чвовш.

 

„Едно от новите попълнения Антон Огнянов не може да присъства, надявам се да се възстанови бързо. Мислехме, че сме приключили със селекцията, но за съжаление се отвори дупка в левия фланг и ако се намери добър заместник, може да бъде привлечен. Имената, които ви представихме, сами говорят за качеството. Все пак трудно се привличат добри играчи през зимата, но тези футболисти са доказани в Европа. Трансферът на Валери Божинов е показателен. За Бастос могат да говорят титлите, все пак е играл и в Шампионска лига”, коментира Йовов.

Той каза още, че като цяло през зимата се правят трудни трансфери, защото добрите футболисти първо изчакват да затвори трансферния прозорец на запад и тогава вече евентуално се оглеждат за други варианти.

“За Рафаел Бастос имаме време да се подготви, но се изисква определено време, за да се картотекира един играч, извън Европа. Белаид отсъства 10 дни, надявам се това да не окаже влияние. Пламен участва в подготовката на Берое, а Павел не е загубил никакъв ритъм. Валери Божинов започна да влиза във форма.“

„С Влади Гаджев сме в прекрасни отношения, заявил е желание да остане в Левски, но трябва да се днес на преговори. Влади ще остане поне още една година футболист на Левски. Ако през лятото получи оферта, ние няма да спираме футболиста. За интерес от Севастопол съм чул само от медиите“, каза спортният директор.

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки