Дейвид Мойс ще гледа на живо Лудогорец

Транспортен хаос обърка българите в Италия

Дейвид Мойс ще гледа на живо Лудогорец

Пристигането на Лудогорец в Италия не мина без обичайния за Ботуша хаос. Нервността на италианците и липсата на строга организация си пролича още на летище „Флумичино".

Там шампионите чакаха почти 45 минути багажа си да излезе, за да могат да се отправят към базата си. Отборът е настанен в хотел „Дюк" в центъра на Рим, но това не беше никак лесно.

Пътят от аерогарата до базата на тима беше изпълнен със задръствания, а дори и полицейският кордон не можа да ги разсее.

Тесните улички в Рим и лошото паркиране на шофьорите в града пък бяха поредното препятствие. На практика на почти всеки завой автобусите на шампионите трябваше да правят най-различни маневри.

Типичните римски задръствания и транспортният хаос доста пообъркаха отбора и видимо изнервиха футболистите. Все пак в програмата на отбора не настъпи никаква промяна и всичко вървеше по график.

Очаква се мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс да бъде на трибуните на "Олимпико" за днешния сблъсък между Лацио и Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят започва в 22:05 часа българско време.

Шотландският наставник на „червените дяволи” си е харесал 18-годишния нападател на Лацио Балде Кейта и иска да го гледа на живо. Ако остане впечатлен от изявите на младока, Мойс може да го включи в трансферния си списък за лятото, твърдят медиите в Италия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки