Загорчич очаква труден мач с Берое

Старозагорци се заканиха на „оранжевите”

Загорчич очаква труден мач с Берое

Треньорът на Литекс Златомир Загорчич очаква труден мач срещу Берое. За „оранжевите“ няма друга алтернатива освен трите точки с оглед амбициите на тима за титла.

"Очаквам много труден мач. Литекс ще направи всичко възможно, за да спечели. Познаваме добре играта на противника и смятам, че няма с какво да ни изненадат. Нямаме проблеми със състава“, лаконичен бе Златомир Загорчич.

От четирите нови попълнения най-вероятно само бразилецът Том ще започне в стартовия състав. Останалите три Иван Горанов, Пламен Николов и Асприля ще останат на резервната скамейка. Все пак съществува вариант опитният Николов да започне за сметка на Васил Божиков. Наказание за натрупани картони изтърпява младежкият национал Илия Миланов, койго в последните мачове бе титуляр. В защитната формация пред вратаря Александров със сигурност ще попаднат Страхил Попов, Николай Бодуров и Джемал Берберович.

Последните двама пропуснаха голяма част от мачовете досега заради различни проблеми. Бодуров имаше такива с шефовете и треньорския щаб, но след като се извини на благодетеля Гриша Ганчев, бе помилван. Босненецът Берберович пък лекуваше травма, но вече е напълно готов за игра.

Берое се закани на „оранжевите”

Съставът на Берое излиза максимално мобилизиран с надеждата да открадне точка или три при гостуването. За старозагорци оставащите три мача от редовния сезон са изключително важни и отборът ще търси успех във всеки един от тях, за да има някакви шансове за първата седмица. Най-вероятно дебют с екипа на Берое в Ловеч ще направят някои от новите попълнения. Очаква се като десен бранител да започне Илия Мунин, в халфовата линия да се появят македонецът Стефан Спировски и французинът от алжирски произход Садим Керкар. Най-вероятно и нападателят Станислав Костов също ще бъде сред футболистите, на които ще разчита Петър Хубчев в днешния двубой срещу Литекс. Очаква се около 250-300 фенове на Берое да пропътуват разстоянието до Ловеч и да подкрепят своите любимци с надежда, че ще повторят успеха от миналия сезон, когато старозагорци победиха с 2:1 в Ловеч и записаха първа победа за първенство срещу този съперник на негов терен.

Мачът Литекс – Берое започва в 16:15 часа и ще бъде излъчван пряко по News7.

Лудогорец, Левски и Черно море тръгват ударно в първенството

Вижте подробности

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

Добри новини за Станислав Генчев

Агент хвали Левски за селекционната политика

Генчев: Доволен съм от старанието и желанието на футболистите

Треньорът на Левски похвали момчетата си

Левски би на ходом Спартак (Плевен) в дебюта на Генчев (ВИДЕО)

"Сините" стигнаха до успеха с 2:0

Спартак (Варна) надделя над Добруджа в първата си контрола

Даниел Начев отбеляза в 40-ата минута

Крумовград разсипа Пирин с 5:0 в неофициалния дебют на Рибарски

Хитът в елита не показа милост към противника си

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки