Тони Здравков: Разгадаеми сме, защото нямаме крила, Локо (Сф) може да ни направи беля (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бастос и Нунеш попадат в групата, Сухия променя състава и се надява и на нов облик

Тони Здравков: Разгадаеми сме, защото нямаме крила, Локо (Сф) може да ни направи беля (ВИДЕО+СНИМКИ)
Наставникът на Левски Тони Здравков ще направи промени в състава за петъчното столично дерби с Локо (Сф) в „Надежда”, предаде репортер на Novsport.com от стадион „Георги Аспарухов”.

Двете нови попълнение Рикардо Нунеш и Рафаел Бастос ще попаднат в групата за мача, но бразилецът не е готов физически да играе титуляр, сподели Здравков.

„Ще има промени, те са належащи. Рикардо и Бастос са картотекирани и са в групата, но не са на 100%, поне Бастос не е готов да играе повече минути на терена. Съставът е ясен”.

Според Сухия, Левски е предвидим на терена, защото вече не разполага със скорост по крилата.

„Не беше добро на футболно ниво представянето на Левски през второто полувреме срещу Славия. Не се промени това, че играхме с двама нападатели, а се промени отношението на футболистите към мача. Бяхме по-настоятелни, искахме да печелим топката, пренесохме играта в половината на Славия и дойдоха положенията. Дали играем с един или двама, ние сме разгадаеми, защото нямаме крила”, оплака се Здравков.


 
Той се разгневи от въпрос за физическото състояние на Ларсен Туре. „Не знам откъде имате тази информация, Ларсен Туре тренира всеки божи ден. Вие пишете, че не е тренирал цяла седмица, а той е изпуснал 20 минути”.

Наставникът предупреди, че Локо (Сф) има играчи, които мога да „направят беля” на Левски.
„В Локомотив има футболисти, които могат да ни направят беля. Това, че ще са във втората седмица, не означава, че са слаб отбор. Всичко зависи от нас. Ако сме напористи и търсим победата, не трябва да имаме проблеми. Видях, че техният терен не е в най-добро състояние, но той ще бъде такъв и за двата отбора”.



Здравков коментира, че новият облик на Левски не може да се избистри веднага от нищото.

„Казах, че Левски ще бъде коренно различен отбор след няколко мача. Това го казвам с оглед селекцията, която направихме в движение. Когато са готови напълно всичко, тогава ще имаме друго лице. Сега имаме играчи, които не са готови, а и ни трябват 2-3 срещи да придобием нов облик. Не се оправдаваме, според мен обликът ще дойде след няколко мача и се надявам във всеки мач да показваме все по-добро лице”.



Групата от 18 играчи на Левски за мача с Локо (Сф) в петък от 15:30 на стадион "Локомотив" в "Надежда":
Пламен Илиев, Горан Блажевич, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Даниел Димов, Пламен Димов, Кевин Брю, Владимир Гаджев, Рафаел Бастос, Борислав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре.

Четирима от петимата юноши, които попаднаха в групата за мача със Славия, сега са извън нея. Вратарят Александър Любенов, Мики Орачев, Радослав Цонев и Стивън Петков не попадат сред избраниците на Тони Здравков.

На техните места срещу Локо (Сф) своя шанс ще очакват възстановения Горан Блажевич, новите Рикардо Нунеш и Рафаел Бастос, както и реабилитирания в състава Даниел Димов.  Така цели шестима от новите попълнения са в групата – Крумов, Чмовш, Белаид, Нунеш ,Бастос и Божинов. Антон Огнянов е трайно контузен.

ЕТО И ПЪЛЕН ЗАПИС ОТ БРИФИНГА НА ТОНИ ЗДРАВКОВ

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

Илиан Илиев е изправен пред дилема

Треньорът разполага само с Иса в атака

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки