Еди Рея омаловажи успеха на Лудогорец: Много горчиво – ние им направихме мача, имаха само едно положение

Треньорът на Лацио обвини и съдията, че не бил отсъдил някои нарушения за тях

Еди Рея омаловажи успеха на Лудогорец: Много горчиво – ние им направихме мача, имаха само едно положение
Старши треньорът на Лацио Еди Рея омаловажи крайния успех на Лудогорец.
 
„Да дойдеш и да вкараш 3 гола и да си тръгнеш победен, е много горчиво. Смятам, че заслужавахме нещо повече”, заяви той на пресконференцията след мача, предаде репортер на Novsport.com.
 
„Започнахме добре, през цялото играхме добре, контролирахме играта, за нас мачът се развиваше много добре, нашият отбор показа и много добра физическа подготовка, въпреки пресата, бяхме свежи. При 2:0 бях сигурен, че ще се класираме, после отново бях сигурен, но допуснахме грешки. Те имаха само едно, играха само с центрирания и по крилата, но ние там се справихме много добре. Те успяха да стигнат само до някои центрирания. Ние им направихме мача. Наистина е много горчиво да напуснеш турнира по един такъв начин.”
 
Наставникът на „римските орли” обвини и рефера.
 
„Концентрацията я имаше и при 2:0, пресирахме, може би спряхме да правим тези контри, които преди това правехме. Но през цялото време играхме концентрирано, не искам да обвинявам никого, но от съдийска гледна точка при 2:0 гледахме да печелим фаулове, имаше нарушения, които не бяха отсъдени. Не знам поради каква причина не бяха отсъдени. За нас бе важно да се свири добре при такъв резултат.”
 
„Маркети първото полувреме игра доста добре, аз съм много доволен, след това при 2:1 и при 2:2 това даде импулс на нашия отбор. Ние допуснахме гол с дълга топка, 70 метра летя топката, защитниците мислеха, че друг ще играе с нея. При такива случаи топката просто трябва да се чисти по-бързо.”
 

 
„Отборът игра много добре в центъра, пресираше винаги, отнемаше топката. При 2:0 и 3:2 нещата бяха сигурни, но понякога се получават такива топки, летя 70 метра, трябва да сме сигурни при отиграването на тези топки.”
 
„Кандрева играеше много добре, ангажираше техните защитници, но го смених, защото започнаха да дублират крилата.”
 
„При втория гол ми казаха, че може би е влязла топката зад голлинията.”
 
„Не мисля, че моите футболисти вече са си помислили, че са се класирали, просто накрая допуснахме две грешки. Вместо да играят с топката, я изпуснаха. В такива мачове грешките се наказват много жестоко.”
 

„Нямахме много късмет – в първия мач вашият вратар спаси всичко. Тук мачът беше наш. Било ни е писано да достигнем до тази фаза на турнира, просто ни липсваше и късмет.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки