Кирил Домусчиев: Тази купа я няма в Разград, ще се борим за мечтите си (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Трябва да имаме силен провинциален футбол. Литекс и Ботев Пд дават пример”, каза босът на шампионите

Кирил Домусчиев: Тази купа я няма в Разград, ще се борим за мечтите си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Президентът на Лудогорец - Кирил Досмусчиев - бе изключително щастлив след успеха на тима и продължаването напред в турнира Лига Европа след общ резултат 3:3 с Лацио. Босът на шампионите каза, че купата от този турнир я няма в Разград и човек не трябва да се страхува да мечтае.
 

“Все едно аз съм играл. Много луд мач. За следващите такива драми трябва да се заредя предварително с енергия. При 0:2 бях оптимист, но при 2:3 реших, че късметът вече не е с нас. Бях се отчаял честно казано. По време на подготовката обръщахме именити съперници и днес показахме на какво сме способни”, коментира той.


“Благодаря на хилядите дошли на стадиона. Благодаря и на всички пред телевизорите, които са ни гледали не само в България, но и в чужбина. Още от вчера мисля какво ще стане, ако ги разочароваме тези хора. Това беше стадион с над 35 хиляди човека и при 0:2 започнаха да ни подкрепят още повече, което искрено ни впечатли”, каза още Домусчиев.

 

Радвам се, че издържах на напрежението, на проблемите, с които сме се борили, негативизмът и всички трудности, които сме преодолели. Явно сме на прав път, просто трябва да продължим да се развиваме. Много се надявам да има и други клубове, които да следят пътя, който направиха Литекс, Лудогорец, Ботев. Ще убеждавам бизнесмените по места да подпомагат футбола, за да имаме силен провинциален футбол. Не сме си починали още, имаме неща, които да отправяме в нашата игра. Валенсия е сериозен отбор, може би по-добър от Лацио. Но никой не може да ни забрани мечтите, защо да не играем и финал в турнира?“


Кирил Домусчиев каза още, че при 0:2 типичен български отбор би се предал. Той допълни още, че в такива мачове не се играе за пари, като подчерта, че премиите за тази фаза  са малки и половината от получената ще даде на футболистите да си я разделят. 

 

„Цената на Безяк вече не е 5 милиона евро, а 10. Ако до лятото продължи да наказва сериозни вратари може и повече да стане. Това беше мечтата на тези момчета, да играят сериозни мачове. Лудогорец сбъдва мечти, това е. Предполагам, че те ще бъдат цел на доста сериозни клубове.“


„Аз съм националист по душа, винаги ще нося българското, гледал съм мачовете на Левски и на ЦСКА и съм им се радвал на успехите. Ние с брат ми винаги сме подкрепяли и Левски и ЦСКА в Европа, това мисля, че е нормално. Важното е, че българите показаха, че са единни, задружни", допълни Домусчиев. 

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

Илиан Илиев е изправен пред дилема

Треньорът разполага само с Иса в атака

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки