Чакат над 5000 на „Ивайло” за дербито в неделя

Това е първи регионален сблъсък в Търново след близо 9 години

Чакат над 5000 на „Ивайло” за дербито в неделя

Над 5000 зрители се очаква да събере утре на "Ивайло" дербито за върха в Северозападната В група Етър -Локо ГО. Това е първи регионален сблъсък в Търново след близо 9 години, пише „Тема сртпо”.

През есента в Горна Оряховица се стекоха над 4000 души. Интересът се подсилва и от факта, че това е първо домакинство за болярите на "Ивайло" от повече от година заради направения ремонт на тревното покритие. Опитът е на страната на железничарите, но виолетовите ще разчитат на своя дух и школата си. И двете агитки се заканиха да създадат невероятна атмосфера с много силни хореографии.

Домакините предоставиха 2000 билета на гостите. Цената на талоните е 2 лева, като вчера на касите на "Ивайло" имаше и леки опашки. Въпреки големия заряд дербито ще има и благородна кауза. Етър и Локо ГО ще играят под мотото "Да помогнем на Ивайло Димитров-Руския". Както е известно, бившият футболист и треньор 6 школата на виолетовите спешно се нуждае от средства за операция в чужбина, най-вероятно в Израел.

Той страда от цироза, отключена след прекаран хепатит В. Ивайло Димитров прекрати кариерата си принудително през 2007 г. след тежко счупване на крак в контрола със Спартак Плевен. На стадион "Ивайло" ще бъдат поставени няколко кутии, в които феновете на двата тима ще могат да направят своето дарение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки